Header Ads Widget

Annette (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul muzical romantic "Annette" 2021 cu actorii Adam Driver, Marion Cotillard și Simon Helberg. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Annette".

Despre filmul Annette: Annette este un film de dramă psihologică muzicală din 2021 regizat de Leos Carax (în debutul său în limba engleză) și cu un scenariu de Ron Mael și Russell Mael. Intriga urmărește un comediant de stand-up (Adam Driver) și soția sa cântăreață de operă (Marion Cotillard) și cum le-a schimbat viața când au avut primul lor copil.

Annette a fost lansat în Franța pe 7 iulie 2021 de UGC Distribution, la o zi după premiera ca film de deschidere la Festivalul de Film de la Cannes 2021, unde Carax a primit Premiul pentru Cel mai bun regizor. Filmul a primit recenzii pozitive din partea criticilor.



Distribuție Actori: Adam Driver, Marion Cotillard, Simon Helberg, Devyn McDowell, Angèle, Natalia Lafourcade, Sinay Bavurhe, Franziska Grohmann, Julia Bullock, Natalie Mendoza, Kiko Mizuhara, Kanji Furutachi, Rila Fukushima, Laura Jansen, Eva van der Gucht, John Paval, Colin Lainchbury-Brown, Wim Opbrouck

Regizor: Leos Carax

Scenarist: Ron Mael, Russell Mael

Genul filmului: Dramă, Muzical, Romantic

Data de lansare: 6 Iulie 2021 (Filmul de deschidere la Festivalul de Film de la Cannes)

Premiera în România: 31 Iulie 2021

Cunoscut și ca:

Descriere film Annette: Los Angeles, azi. Henry (Adam Driver) este un comediant cu un aprig simț al umorului care se îndrăgostește de Ann (Marion Cotillard), o cântăreață de operă de renume mondial. Sub lumina reflectoarelor, ei formează un cuplu pasionat și plin de farmec. Nașterea primului lor copil, Annette, o fetiță misterioasă cu un destin excepțional, le va da viața peste cap. Un film al regizorului vizionar Leos Carax (Holy Motors), cu poveste și muzică de Ron & Russel Mael din The Sparks, acest musical original este o călătorie a pasiunii, iubirii și faimei.

Trailer la filmul "Annette" - 2013

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii