Header Ads Widget

American Siege (Film 2022) Trailer și Detalii

Filmul de acțiune "American Siege" 2022 cu actorii Bruce Willis, Rob Gough și Timothy V. Murphy. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "American Siege".

Despre filmul American Siege

American Siege este un thriller american de acțiune scris și regizat de Edward Drake. În distribuția filmului îi găsim pe actorii pe Timothy V. Murphy, Bruce Willis, Rob Gough, Johann Urb, Anna Hindman, Johnny Messner, Cullen G. Chambers și Janet Jones. Filmul este programat să fie lansat de Vertical Entertainment pe 7 ianuarie 2022.

Filmările pentru American Siege au început pe 10 noiembrie 2020. Locațiile de filmare notabile au inclus Fitzgerald, Georgia, Bellingham, Washington și Victoria, British Columbia. Filmat cu un buget de producție de 10 milioane de dolari, filmările s-au încheiat la 1 decembrie 2020. Shout! Studios au achiziționat drepturile de distribuție nord-americane pentru film.

Sinopsis

Un șerif este însărcinat să doboare o bandă de hoți care au luat ostatic un medic bogat.

Distribuție Actori

Bruce Willis, Rob Gough, Timothy V. Murphy, Johann Urb, Anna Hindman, Trevor Gretzky, Cullen G.

Chambers, Eric Buarque, Johnny Messner, Janet Jones, Sarah May Sommers, Kelcey Rose, Robert Laenen, Joe Munroe, Billy Jack Harlow, Buddy Watkins, Joshua Cavender Cole, Stephen Dixon

Regizor

Edward Drake

Scenarist

Edward Drake, Corey Large

Genul filmului

Acțiune, Thriller, Filme 2022

Data de lansare

Filmul American Siege este programat să fie lansat în cinematografe și la cerere de compania Vertical Entertainment pe 7 ianuarie 2022.

Premiera în România

Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești.

Cunoscut și ca

Filmul nu are un alt titlu

Descrierea filmului American Siege

Un fost ofițer de poliție din New York, devenit șerif al unui mic oraș rural din Georgia, trebuie să se confrunte cu o bandă de hoți care au luat ostatic un medic bogat.

Trailer la filmul "American Siege" - 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii