Header Ads Widget

Yellowjackets (Serial SHOWTIME 2021) trailer și detalii

Serial dramă horror "Yellowjackets" 2021, cu actorii Melanie Lynskey, Christina Ricci și Juliette Lewis - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Yellowjackets".

Pe scurt despre serialul Yellowjackets: O echipă de jucătoare de fotbal de liceu extrem de talentate care devin supraviețuitoarele (ne)norocoase al unui accident de avion în adâncul sălbăticiei din Ontario.



Actorii principali ai serialului Yellowjackets:
Melanie Lynskey, Christina Ricci, Juliette Lewis, Sophie Thatcher, Tawny Cypress, Ella Purnell, Samantha Hanratty, Steven Krueger, Keeya King, Warren Kole, Aiden Stoxx, Mya Lowe, Princess Davis, Peter Gadiot, Alex Wyndham

Regizori: Eva Sørhaug, Karyn Kusama, Deepa Mehta, Jamie Travis, Bille Woodruff, Ariel Kleiman, Daisy von Scherler Mayer

Creatori: Ashley Lyle, Bart Nickerson

Genul filmului serial: Dramă, Horror, Mister

Număr de episoade pe sezon: 10 episoade

Data de lansare serial: 14 Noiembrie 2021

Cunoscut și ca:

Producători: Creative Engine Entertainment, Entertainment One

Distribuitor: Showtime Networks

Țara: SUA

Descriere serial Yellowjackets: Epopee de supraviețuire în părți egale, poveste horror psihologică și dramă de maturitate, serialul „Yellowjackets” este saga unei echipe de fotbaliste de liceu extrem de talentate, care devin supraviețuitoarele (ne)norocoase al unui accident de avion în adâncul îndepărtatului și pustiului nord. Serialul prezintă transformarea lor din echipă complicată, dar cu rezultate în clanuri sălbatice. Serialul urmărește viețile pe care au încercat să și le refacă aproape 25 de ani mai târziu, demonstrând că trecutul nu poate fi uitat niciodată cu adevărat și că ceea ce a început în sălbăticie este departe de a se termina.

Trailer 1 la filmul serial Yellowjackets (2021)


Trailer 2 la filmul serial Yellowjackets (2021)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii