Header Ads Widget

This Game's Called Murder (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul thriller și mister "This Game's Called Murder" 2021 cu actorii Ron Perlman, Natasha Henstridge și Vanessa Marano. Descriere și dată de lansare pentru filmul "This Game's Called Murder".

Pe scurt despre filmul This Game's Called Murder: O poveste modernă, cu umor negru, despre lăcomie, dragoste și inocență pierdută într-o societate înnebunită de consumatori și alienată, care funcționează ca o critică dură a societății de astăzi, fără a se lua prea în serios.



Distribuție Actori: Ron Perlman, Natasha Henstridge, Vanessa Marano, Judson Mills, Mark Kubr, Challen Cates, Annabel Barrett, James Lastovic, David Sobolov, Graham Jenkins, Cat Ce, Tyler Steelman

Regizor: Adam Sherman

Scenarist: Adam Sherman

Genul filmului: Crime, Mister, Thriller

Data de lansare: 3 Decembrie 2021 în SUA

Premiera în România:

Descriere film This Game's Called Murder: THIS GAME’S CALLED MURDER este un film întunecat și amuzant despre membrii excentrici ai familiei Wallendorf. Dl Wallendorf, un magnat al modei și designer de pantofi roșii emblematici cu toc înalt, doamna Wallendorf, soția lui brutală, și Jennifer Wallendorf, fiica lor și o mare putere a rețelelor sociale care încearcă doar să-și dea seama de iubire, prietenie și dominație mondială. Lupta excentricului Wallendorf pentru a menține fațada unei familii proeminente de succes, în timp ce natura lor violentă îi sfâșie.

Filmul o urmărește pe fiica designerului, care sabotează afacerea tatălui ei sadic într-o poveste întunecată despre crimă, lăcomie și trădare bazată într-o societate înnebunită de consumatori.

Trailer la filmul "This Game's Called Murder" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii