Header Ads Widget

The Tragedy of Macbeth (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul dramă istorică "The Tragedy of Macbeth" 2021 cu actorii Denzel Washington și Frances McDormand, Alex Hassell. Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Tragedy of Macbeth".

Pe scurt despre filmul The Tragedy of Macbeth: Denzel Washington și Frances McDormand joacă în adaptarea îndrăzneață și aprigă a lui Joel Coen; o poveste despre crimă, nebunie, ambiție și viclenie mânioasă. După ce a fost convins de trei vrăjitoare, un lord scoțian își propune să devină regele Scoției.



Distribuție Actori: Denzel Washington, Frances McDormand, Alex Hassell, Bertie Carvel, Brendan Gleeson, Corey Hawkins, Harry Melling, Miles Anderson, Matt Helm, Moses Ingram, Kathryn Hunter, Scott Subiono

Regizor: Joel Coen

Scenarist: Joel Coen, William Shakespeare

Genul filmului: Dramă, Istoric, Thriller

Data de lansare: 24 Septembrie 2021 la festivalul de film de la New York - 25 Decembrie 2021 în SUA - 14 Ianuarie 2022 pe Apple TV+

Premiera în România:

Descriere film The Tragedy of Macbeth: Un lord scoțian este convins de un trio de vrăjitoare că va deveni următorul rege al Scoției, iar soția sa ambițioasă îl sprijină în planurile sale de a prelua puterea.

Trailer la filmul "The Tragedy of Macbeth" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii