Header Ads Widget

The Novice (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul thriller "The Novice" 2021 cu actorii Isabelle Fuhrman, Amy Forsyth și Dilone. Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Novice".

Pe scurt despre filmul The Novice: O tânără abia intrată la facultate se alătură echipei de canotaj a universității și face o călătorie fizică și psihologică obsesivă pentru a ajunge la cea mai bună barcă a universității, indiferent de cost.



Distribuție Actori: Isabelle Fuhrman, Amy Forsyth, Dilone, Jonathan Cherry, Kate Drummond, Charlotte Ubben, Sage Irvine, Chantelle Bishop, Jeni Ross, Nikki Duval, Eve Kanyo

Regizor: Lauren Hadaway

Scenarist: Lauren Hadaway

Genul filmului: Thriller

Data de lansare: 13 Iunie 2021 la festivalul de film Tribeca - 17 Decembrie 2021 în cinematografe și on demand

Premiera în România:

Descriere film The Novice: Isabelle Fuhrman o interpretează pe Alex Dall, o studentă în primul an de colegiu care se alătură echipei de canotaj a universității ei și întreprinde o călătorie fizică și psihologică obsesivă pentru a ajunge la cea mai bună barcă a universității, indiferent de cost. Hotărâtă să-și depășească colegii de echipă, Alex se împinge până la limitele – și mai departe, înstrăinând pe toți cei din jurul ei în numele succesului.

Trailer la filmul "The Novice" - 2021 Novice

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii