Header Ads Widget

The Hating Game (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul de comedie romantică "The Hating Game" 2021 cu actorii Lucy Hale, Austin Stowell și Corbin Bernsen. Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Hating Game".

Pe scurt despre filmul The Hating Game: Hotărâtă să obțină succesul profesional fără a-și compromite etica, Lucy se lansează într-un joc nemilos împotriva inamicului ei rece și eficient pe nume Joshua, o rivalitate care este complicată de atracția ei tot mai mare pentru el.



Distribuție Actori: Lucy Hale, Austin Stowell, Corbin Bernsen, Yasha Jackson, Brock Yurich, Sakina Jaffrey, Nicholas Baroudi, Kathryn Boswell, Sean Cullen, Damon Daunno, David Ebert, Kevin Carrigan

Regizor: Peter Hutchings

Scenarist: Christina Mengert, Sally Thorne

Genul filmului: Comedie, Romantic

Data de lansare: 10 Decembrie 2021 în SUA

Premiera în România:

Descriere film The Hating Game: Bazat pe cea mai bine vândută carte a lui Sally Thorne, filmul THE HATING GAME spune povestea ambițioasei Lucy Hutton (Lucy Hale), o fată bună care se confruntă cu dușmanul ei rece și eficient, Joshua Templeton (Austin Stowell), pentru o promovare uriașă la editura Bexley & Gamin. Prinsă într-un birou comun, Lucy se lansează într-un joc nemilos de superioritate împotriva lui Josh, o rivalitate care devine din ce în ce mai complicată de atracția ei crescândă pentru el, după ce o plimbare inocentă cu liftul se transformă în NSFW. Este dragoste sau doar un alt joc în încercarea lor nesfârșită de a ocupa locul foarte bun de muncă?

Trailer la filmul "The Hating Game" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii