Header Ads Widget

Silent Night (Trailer Film 2021) O noapte liniștită

Trailer oficial la filmul horror și comedie "Silent Night" 2021 cu actorii Keira Knightley, Matthew Goode și Lily-Rose Depp. Descriere și dată de lansare pentru filmul "O noapte liniștită ".

Pe scurt despre filmul O noapte liniștită : Nell, Simon și fiul lor Art sunt gata să întâmpine prietenii și familia pentru ceea ce promite a fi o adunare perfectă de Crăciun. Perfect, cu excepția unui singur lucru: toată lumea va muri.


Distribuție Actori: Keira Knightley, Matthew Goode, Lily-Rose Depp, Annabelle Wallis, Lucy Punch, Kirby Howell-Baptiste, Roman Griffin Davis, Trudie Styler, Holly Aird, Sope Dirisu, Rufus Jones, Davida McKenzie, Dora Davis

Regizor: Camille Griffin

Scenarist: Camille Griffin

Genul filmului: Comedie, Dramă, Horror

Data de lansare: 3 Decembrie 2021 în SUA

Premiera în România:

Descriere film Silent Night: Filmul Silent Night îi urmărește pe părinții Nell (Knightley) și Simon (Goode) care și-au invitat cei mai apropiați prieteni să se alăture familiei lor la cina de Crăciun la casa lor idilica din peisajul rural englezesc. Pe măsură ce grupul se reunește, se simte ca pe vremuri – dar în spatele tuturor râsetelor și veseliei, ceva nu este în regulă. Lumea de afară se confruntă cu distrugere iminentă și nicio cantitate de cadouri, jocuri sau Prosecco nu poate face să dispară distrugerea iminentă a omenirii. Supraviețuirea sărbătorilor a devenit mult mai complicată.

Trailer la filmul "Silent Night" - 2021 - O noapte liniștită

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii