Header Ads Widget

Roata Timpului - The Wheel of Time (Serial Amazon 2021) trailer și detalii

Serial acțiune și fantezie "The Wheel of Time" 2021, cu actorii Rosamund Pike, Daniel Henney și Zoë Robins - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Roata Timpului".

Pe scurt despre serialul Roata Timpului: Serialul "The Wheel of Time" are acțiunea amplasată într-o lume fantastică în care magia există, dar numai unii o pot accesa. O femeie pe nume Moiraine (Rosamund Pike) se întâlnește cu cinci băieți și fete, iar acest lucru duce la o călătorie periculoasă, care cuprinde întreaga lume. Bazat pe seria de cărți scrise de Robert Jordan.



Actorii principali ai serialului The Wheel of Time:
Rosamund Pike, Daniel Henney, Zoë Robins, Madeleine Madden, Josha Stradowski, Marcus Rutherford, Barney Harris, Kate Fleetwood, Priyanka Bose, Hammed Animashaun, Álvaro Morte

Regizori: Uta Briesewitz, Salli Richardson-Whitfield, Wayne Yip, Sanaa Hamri

Creatori: Rafe Judkins (bazat pe seria de romane cu același nume ale scriitorului Robert Jordan)

Genul filmului serial: Acțiune, Aventuri, Fantastic, Dramă

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 19 Noiembrie 2021 pe Amazon Prime video

Lansare serial în România: 19 Noiembrie 2021 pe Amazon Prime video

Cunoscut și ca:

Producători: Sony Pictures Television, Amazon Studios, Little Island Productions, Radar Pictures, iwot productions

Distribuitor: Amazon Prime video

Țara: SUA

Descriere serial The Wheel of Time: Serialul "Roata timpului" o urmărește pe Moiraine, un membru al Aes Sedai, o organizație puternică de femei care pot folosi magia. Ea duce un grup de cinci tineri într-o călătorie în jurul lumii, crezând că unul dintre ei ar putea fi reîncarnarea Dragonului, un individ puternic profetizat fie că va salva lumea, fie că o va distruge.

Roata timpului este un serial american de fantezie epică lansat prin Amazon Prime Video. Serialul se bazează pe seria de romane cu același nume a lui Robert Jordan și este produs de Sony Pictures Television și Amazon Studios, Rafe Judkins fiind showrunner (creator). Primul sezon, format din opt episoade, a avut premiera pe Prime Video pe 19 noiembrie 2021, odată cu lansarea primelor trei episoade. Restul de cinci vor fi difuzate săptămânal. Un al doilea sezon a fost anunțat în mai 2021.

Trailerul filmului serial The Wheel of Time (2021) Roata Timpului

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii