Header Ads Widget

Pam & Tommy (Serial Hulu 2022) trailer și detalii

Serial biografic și romantic "Pam & Tommy" 2022, cu actorii Lily James, Sebastian Stan și Nick Offerman - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Pam & Tommy".

Pe scurt despre serialul Pam și Tommy: Serialul urmărește povestea relației dintre Pamela Anderson și Tommy Lee de la început, când s-au căsătorit după ce s-au cunoscut timp de doar 96 de ore în 1995.



Actorii principali ai serialului Pam & Tommy:
Lily James (Pamela Anderson), Sebastian Stan (Tommy Lee), Nick Offerman, Taylor Schilling, Fred Hechinger, Paul Ben-Victor, Paul Sinacore, Mozhan Marnò, Larry Brown, Spenser Granese, Christopher Matthew Cook, Adam Dunnells, Jay Hieron, Seth Rogen

Regizori: Craig Gillespie, Gwyneth Horder-Payton, Hannah Fidell

Creatori: Robert Siegel

Genul filmului serial: Biografic, Dramă, Romantic

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 2 Februarie 2022

Cunoscut și ca:

Producători: Annapurna Pictures, Annapurna Television, Limelight, Point Grey Pictures, Ramona Films

Distribuitor: Hulu

Țara: SUA

Descriere serial Pam & Tommy: Înfățișează căsătoria dintre Pamela Anderson și Tommy Lee după lansarea scandaloasei casete sexuală neautorizată, care a fost înregistrată în privat în timpul lunii lor de miere.

Pam & Tommy este o viitoare miniserie de televiziune de dramă biografică americană, bazată pe relația dintre toboșarul formației Mötley Crüe, Tommy Lee, și actrița Pamela Anderson. Serialul este regizat de Craig Gillespie și scris de Rob Siegel și urmează să fie difuzat pe Hulu. Actrița Lily James joacă rolul Pamelei Anderson, iar actorul de naționalitate română Sebastian Stan, îl interpretează pe Tommy Lee.

Serialul a fost anunțat pentru prima dată în 2018, cu Seth Rogen și Evan Goldberg dezvoltând proiectul sub compania lor de producție "Point Gray Pictures" și James Franco cooptat pentru a regiza miniseria și a juca rolul lui Tommy Lee. Până în decembrie 2020, Franco a părăsit serialul și a fost anunțat că Hulu a dat undă verde proiectului cu o comandă de opt episoade pentru o serie limitată. Craig Gillespie urma să regizeze, Rob Siegel să scrie scenariul, iar Seth Rogen și Goldberg să fie producători executivi ai miniseriei. Tatiana S. Riegel, o colaboratoare frecventă a lui Gillespie, a fost cooptată la editarea miniseriei.

Trailerul filmului serial Pam & Tommy (2022)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii