Header Ads Widget

How to Please a Woman (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul dramă "How to Please a Woman" 2021 cu actorii Sally Phillips, Alexander England și Erik Thomson. Descriere și dată de lansare pentru filmul "How to Please a Woman".

Pe scurt despre filmul How to Please a Woman: Când afacerea ei de curățenie, formată exclusiv din bărbați, scapă de sub control, o femeie matură trebuie să-și îmbrățișeze propria sexualitate, dacă vrea să-și facă o viață nouă.



Distribuție Actori: Sally Phillips, Alexander England, Erik Thomson, Nina Young, Myles Pollard, Tasma Walton, Caroline Brazier, Cameron Daddo, Roz Hammond, Ryan Johnson

Regizor: Renée Webster

Scenarist: Renée Webster

Genul filmului: Dramă

Data de lansare: 27 Decembrie 2021 în SUA

Premiera în România:

Descriere film How to Please a Woman: O poveste amuzantă și plină de căldură pentru femeile cărora le-a fost frică să ceară ceea ce își doresc - acasă, la serviciu și în dormitor.

Gina nu se simte prea bine. Ea și-a pierdut slujba și se simte blocată și frustrată într-o căsnicie fără pasiune. Ea a trăit întotdeauna viața de pe margine – asta până când se întâlnește cu o oportunitate de afaceri revoluționară, aceea de a transforma o echipă de bărbați musculoși într-o echipă de menajeri bine instruiți. Toți cei din comunitatea de înot oceanic o sprijină, iar personalul ei de curățenie format numai din bărbați este un succes instantaneu. În cele din urmă, ea este șefa care și-a dorit dintotdeauna să fie.

Dar, pe măsură ce afacerea ei crește, clientela ei cere ceva mai mult – sex, sau mai bine zis, plăcere. Confruntată cu ceva mult mai mult decât și-a imaginat, Gina și echipa ei, inclusiv managerul ei Steve, lansează o acțiune care are ca scop obținerea unei intimități corecte între oameni. Pentru prima dată, femeile experimentează dorința în propriile lor condiții. În timp ce Gina se confruntă cu urcușurile și coborâșurile, bucuriile și luptele de a menține o astfel de afacere unică, ea învață să se apere pe ea însăși, să își arate propria fericire și plăcere și să preia controlul asupra vieții ei. Filmul How To Please A Woman este o călătorie grea, deseori hilară și revelatoare în lumea vulnerabilă a ceea ce își doresc femeile cu adevărat și cât de greu poate fi să faci asta corect.

Trailer la filmul "How to Please a Woman" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii