Header Ads Widget

Downton Abbey 2: A New Era va fi lansat în 2022.

Teaser trailer și detalii despre viitorul film Downton Abbey 2: A New Era. Actorii care vor juca în film, despre producție, casting, lansare și personaje.



Downton Abbey 2: A New Era este un film dramă istorică și continuarea filmului din 2019, "Downton Abbey", care va apare în 2022. Ambele filme au fost scrise de Julian Fellowes, creatorul și scriitorul serialului de televiziune cu același nume. Filmul continuare "Downton Abbey: A New Era" fiind regizat de Simon Curtis, înlocuindu-l pe Michael Engler care a regizat primul film. Filmul este programat să fie lansat pe 18 martie 2022.

Producție

După lansarea primului film în 2019, creatorul Julian Fellowes și actorii din distribuție au declarat că au deja idei despre realizarea unei continuare. În ianuarie 2020, a fost anunțat că Fellowes va începe să lucreze la continuare după ce termină scenariul pentru serialul dramă "The Gilded Age". În septembrie 2020, Jim Carter, care îl interpretează pe Carson, a spus că scenariul pentru continuare a fost scris, iar în februarie 2021, Hugh Bonneville, care îl interpretează pe Robert, a declarat într-un interviu pentru BBC Radio 2 că, odată ce actorii și echipa se vor vaccina împotriva COVID-19, filmul va fi făcut.

Filmările au fost programate inițial să înceapă între 12 iunie și 12 august 2021, în Hampshire, Anglia, dar site-ul Deadline Hollywood a confirmat că producția a început la mijlocul lunii aprilie 2021. Pe 16 iulie 2021, Elizabeth McGovern a anunțat pe Instagram că a terminat filmările. Pe 25 august 2021, a fost anunțat că titlul filmului va fi Downton Abbey: A New Era.

Casting

Distribuția actorilor principali din primul film este de așteptat să revină și în Downton Abbey: A New Era. Se alătură distribuției, în roluri nedezvăluite în prezent, Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye și Dominic West.

Premieră

Downton Abbey: A New Era a fost inițial programat să fie lansat în cinematografe pe 22 decembrie 2021, dar ulterior data lansării a fost mutată pe 18 martie 2022. Pe 10 noiembrie 2021, a fost lansat un teaser pentru noul film. Trailerul filmului va fi proiectat doar în cinematografele din SUA înainte de a rula filmul "Belfast", în weekendul din 12 noiembrie, iar online, trailerul va fi probabil lansat la sfârșitul anului 2021.

Actori în distribuție
- Hugh Bonneville în rolul lui Robert Crawley, al 7-lea conte de Grantham
- Samantha Bond în rolul Lady Rosamund Painswick
- Laura Carmichael în rolul Edith Pelham, Marchioasă de Hexham
- Jim Carter în rolul Charles Carson
- Brendan Coyle în rolul John Bates
- Michelle Dockery în rolul Lady Mary Talbot
- Kevin Doyle în rolul Joseph Molesley
- Michael Fox în rolul Andy Parker
- Joanne Froggatt în rolul Anna Bates
- Matthew Goode în rolul Henry Talbot
- Robert James-Collier în rolul Thomas Barrow
- Harry Hadden-Paton în rolul lui Herbert „Bertie” Pelham, marchizul de Hexham
- Laura Haddock în rolul Myrna Dalgleish
- Allen Leech în rolul Tom Branson
- Phyllis Logan în rolul Elsie Carson
- Elizabeth McGovern în rolul Cora Crawley, Contesa de Grantham
- Sophie McShera în rolul Daisy Mason
- Tuppence Middleton în rolul Lucy Smith
- Lesley Nicol în rolul Beryl Patmore
- Douglas Reith în rolul Lord Merton
- Maggie Smith în rolul Violet Crawley, Contesă văduvă de Grantham
- Imelda Staunton în rolul Lady Maud Bagshaw
- Penelope Wilton în rolul Isobel Grey, Lady Merton
- Nathalie Baye
- Hugh Dancy
- Dominic Wes

Iată și teaserul de doar 15 secunde

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii