Header Ads Widget

Christmas at the Ranch (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul romantic "Christmas at the Ranch" 2021 cu actorii Amanda Righetti, Lindsay Wagner și Laur Allen. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Christmas at the Ranch".

Pe scurt despre filmul Christmas at the Ranch: Când Haley Hollis se întoarce la ferma familiei ei pentru a încerca să o salveze de la închidere, ea nu avea în gând să petreacă atât de mult timp cu Kate, mâna dreaptă a fermei, sau să se îndrăgostească de ea.



Distribuție Actori: Amanda Righetti, Lindsay Wagner, Laur Allen, Archie Kao, Dia Frampton, Aaron Branch, Patrick O'Sullivan, Marvin E. West, Brittany Goodwin, Kelly Bartram, James David West

Regizor: Christin Baker

Scenarist: Julie Anton, Christin Baker

Genul filmului: Comedie, Romantic, Filme de Crăciun, Filme LGBTQ

Data de lansare: 1 Decembrie 2021 în SUA

Premiera în România:

Descriere film Christmas at the Ranch: Crescută de bunica ei, Meemaw (Lindsay Wagner), după moartea părinților ei, agenta broker de la oraș Haley (Laur Allen) nu s-a mai întors de ani de zile la ferma familiei ei din Nashville, dar este chemată de fratele ei Charles (Archie Kao), pentru a ajuta șă-și salveze pământul iubit de a fi preluat de bancă. Când sosește, fără tragere de inimă, chiar înainte de Crăciun, cea care îi prezintă ferma este Kate (Amada Righetti) și lucrurile merg teribil de prost. Dar acum trebuie să-și lase diferențele deoparte și să se unească pentru a salva gospodăria... și poate să descopere că găsirea iubirii nu este întotdeauna unde (sau cu cine) te aștepți.

A treia comedie romantică de Crăciun LGBTQ realizată de regizoarea Christin Baker!

Trailer la filmul "Christmas at the Ranch" - 2021 Crăciunul la fermă

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii