Header Ads Widget

Being the Ricardos (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul dramă biografică "Being the Ricardos" 2021 cu actorii Javier Bardem, Nicole Kidman și J.K. Simmons. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Being the Ricardos".

Pe scurt despre filmul Being the Ricardos: Filmul îi urmărește pe Lucy și Desi în timp ce se confruntă cu o criză care le-ar putea pune capăt carierei și alta care le-ar putea pune capăt căsniciei.



Distribuție Actori: Javier Bardem, Nicole Kidman, J.K. Simmons, Jake Lacy, Nina Arianda, Alia Shawkat, Tony Hale, Robert Pine, Clark Gregg

Regizor: Aaron Sorkin

Scenarist: Aaron Sorkin

Genul filmului: Biografic, Dramă

Data de lansare: 10 Decembrie 2021 în SUA

Premiera în România:

Descriere film Being the Ricardos: Lucille Ball (Nicole Kidman) și Desi Arnaz (Javier Bardem) sunt amenințați de dezvăluiri personale șocante, defăimări politice și tabuuri culturale în filmul dramă cu detalii din culise Being the Ricardos a scriitorului și regizorul Aaron Sorkin, câștigător al Premiului Oscar. O privire revelatoare a relației romantice și profesionale complexe a cuplului, filmul duce publicul în camera scriitorilor, pe scena sonoră și în spatele ușilor închise cu Ball și Arnaz în timpul unei săptămâni critice de producție a sitcomului lor revoluționar „I Love Lucy”.

Trailer la filmul "Being the Ricardos" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii