Header Ads Widget

And Just Like That... (Serial HBO MAX 2021) trailer și detalii

Serial de comedie și romantism "And Just Like That..." 2021, cu actorii Sarah Jessica Parker, Kristin Davis și Cynthia Nixon - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "And Just Like That".

Pe scurt despre serialul And Just Like That: Serialul le va urmări pe Carrie, Miranda și Charlotte în timp ce trec de la realitatea vieții când aveau vârsta de peste 30 de ani la realitatea și mai complicată a vieții în care au vârsta de peste 50 de ani.



Actorii principali ai serialului And Just Like That:
Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Sara Ramirez, Sarita Choudhury, Alexa Swinton, Brenda Vaccaro, Chris Jackson, Cree Cicchino, Isaac Powell, Niall Cunningham, LeRoy McClain, Cathy Ang, Ivan Hernandez

Regizori: Michael Patrick King

Creatori: Michael Patrick King

Genul filmului serial: Comedie, Dramă, Romantic

Număr de episoade pe sezon: 10 episoade

Data de lansare serial: 9 Decembrie 2021 pe HBO Max

Cunoscut și ca: And Just Like That... A New Chapter of Sex and the City, Totul despre sex

Producători: HBO Entertainment, Home Box Office (HBO)

Distribuitor: HBO Max

Țara: SUA

Descriere serial And Just Like That: Un nou capitol al serialului revoluționar „Sex and the City” realizat de HBO și creat producătorul executiv Michael Patrick King. Serialul le va urmări pe Carrie, Miranda și Charlotte în timp ce trec de la realitatea vieții când aveau vârsta de peste 30 de ani la realitatea și mai complicată a vieții în care au vârsta de peste 50 de ani.

Odată cu pierderea vedetei Kim Cattrall care juca rolul Samantha Jones, șefii serialului caută să aducă un nume important – se zvonește că veteranul comediei romantice Hugh Grant a fost abordat pentru un rol în reboot. Oare va fi un interes amoros pentru unul din personaje?

Trailerul filmului serial And Just Like That (2021)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii