Header Ads Widget

American Underdog (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul biografic și sport "American Underdog" 2021 cu actorii Zachary Levi, Anna Paquin și Dennis Quaid. Descriere și dată de lansare pentru filmul "American Underdog".

Pe scurt despre filmul American Underdog: Povestea MVP-ului NFL și fundașului Hall of Fame, Kurt Warner, care a trecut de la rafturile unui supermarket la a deveni un star de fotbal american.



Distribuție Actori: Zachary Levi, Anna Paquin, Dennis Quaid, Adam Baldwin, Bruce McGill, Ser'Darius Blain, Chance Kelly, Wayne Garner, Brett Varvel, O.J. Keith Simpson, Bryce Bruckbauer

Regizor: Andrew Erwin, Jon Erwin

Scenarist: David Aaron Cohen, Andrew Erwin, Jon Erwin

Genul filmului: Biografic, Dramă, Sport

Data de lansare: 25 Decembrie 2021 în SUA

Premiera în România:

Descriere film American Underdog: Filmul American Underdog spune povestea adevărată inspirațională a lui Kurt Warner (Zachary Levi), care a trecut de la un un băiat care aranja marfa într-un magazin alimentar la un de două ori MVP NFL, campion la Super Bowl și fundaș Hall of Fame. Filmul se concentrează pe povestea unică a lui Warner și pe ani de provocări și eșecuri care ar fi putut să-i deraieze aspirațiile de a deveni un jucător de la NFL – dar tocmai când visele lui păreau aproape inaccesibile, este doar cu sprijinul soției sale, Brenda (Anna Paquin) și încurajarea familiei, antrenorilor și colegilor săi, Warner perseverează și găsește puterea de a arăta lumii campionul care este deja. American Underdog este o poveste înălțătoare care demonstrează că orice este posibil atunci când ai credință, familie și determinare.

Trailer la filmul "American Underdog" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii