Header Ads Widget

Un jurnal pentru Jordan (Film dramă 2021) A Journal for Jordan

Trailer oficial la filmul dramă "Un jurnal pentru Jordan" 2021 cu actorii Michael B. Jordan, Chanté Adams și Robert Wisdom. Descriere și dată de lansare pentru filmul "A Journal for Jordan".

Pe scurt despre filmul Un jurnal pentru Jordan / A Journal for Jordan:
Sergentul Charles Monroe King, înainte de a fi ucis în acțiune la Bagdad, a scris un jurnal pentru fiul său, cu scopul de a-i spune cum să trăiască o viață decentă, în ciuda faptului că a crescut fără tată.



Distribuție Actori: Michael B. Jordan, Chanté Adams, Robert Wisdom, Tamara Tunie, Vanessa Aspillaga, Susan Pourfar, Spencer Squire, Joey Brooks, Cleveland Berto, Jalon Christian, Johnny M. Wu, Lauren Yaffe, Annabel O'Hagan

Regizor: Denzel Washington

Scenarist: Dana Canedy, Virgil Williams

Genul filmului: Dramă

Data de lansare: 25 Decembrie 2021 în SUA

Premiera în România:

Descriere film Un jurnal pentru Jordan / A Journal for Jordan:
Regizat de Denzel Washington și cu Michael B. Jordan în rol principal, cu un scenariu de Virgil Williams, filmul A JOURNAL FOR JORDAN se bazează pe povestea adevărată a prim-sergentului Charles Monroe King (Jordan), un soldat dislocat în Irak care începe să țină un jurnal de dragoste și sfaturi pentru fiul său cel mic. Acasă, redactorul senior al ziarului New York Times, Dana Canedy (Chanté Adams), spune povestea relației ei cu King, care îi schimbă viața, și devotamentul acestuia față de ea și de copilul lor. O relatare cuprinzătoare a unei iubiri ce se întâmplă doar o singură dată în viață, filmul este o reamintire puternică a importanței familiei.

Trailer la filmul "A Journal for Jordan" - 2021 - Un jurnal pentru Jordan

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii