Header Ads Widget

A House on the Bayou (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul horror "A House on the Bayou" 2021 cu actorii: Lia McHugh, Angela Sarafyan și Paul Schneider. Descriere și dată de lansare pentru filmul "A House on the Bayou".

Pe scurt despre filmul A House on the Bayou: Filmul urmărește povestea unui cuplu cu probleme în căsnicie, care împreună cu fiica lor pleacă în vacanță într-o casă izolată din Bayou, Louisiana pentru a se reîntregi ca familie. Dar când sosesc niște musafiri neașteptați, uniunea lor ca familie începe să se destrame.



Distribuție Actori: Lia McHugh, Angela Sarafyan, Paul Schneider, Jacob Lofland, Lauren Richards, Rhonda Johnson Dents, Doug Van Liew

Regizor: Alex McAulay

Scenarist: Alex McAulay

Genul filmului: Horror, Thriller

Data de lansare: 19 Noiembrie 2021

Premiera în România:

Descriere film A House on the Bayou: În efortul de a se regăsi ca familie și de a-și redresa relația, Jessica și John Chambers (Angela Sarafyan, Paul Schneider) caută împreună cu fiica lor Anna (Lia McHugh) o evadare idilică într-un conac îndepărtat din Louisiana rurală. Când vecini suspect de prietenoși apar la cină neinvitați, weekendul ia o întorsătură sinistră, iar legătura fragilă a familiei este testată și secrete întunecate ies la iveală.

Trailer la filmul "A House on the Bayou" - 2021


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Trailere filme noi 2022, Seriale noi Netflix , Filme românești pe Netflix,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii