Header Ads Widget

Olivia Rodrigo

Biografia actriței Olivia Rodrigo: Actriță, cântăreață și compozitoare americană Olivia Rodrigo și-a găsit faima în serialul TV „High School Musical: The Musical: The Series” iar apoi și-a lansat hit-ul „Drivers License” care a ajuns numărul 1 în topuri în anul 2021.


Olivia Rodrigo a crescut în California și a demonstrat de mică că are abilități în muzică, compunîndu-și propriile cântece. A obținut roluri principale în serialele TV „Bizaardvark” și „High School Musical: The Musical: The Series”. Olivia Rodrigo a lansat single-ul de debut „Drivers License” în ianuarie 2021. Piesa a ajuns pe locul 1 în Billboard Hot 100 și a fost prima melodie cu peste un miliard de streamuri în 2021. Ea a lansat apoi albumul „Sour”.

Audiții de actorie și cariera Disney
Până la vârsta de 6 ani, Olivia Rodrigo a urmat cursuri de actorie. A avut roluri în producții școlare, dar a început să facă și audiții pentru joburi profesionale. Pentru a face acest lucru, părinții ei au dus-o în Los Angeles.

Olivia Rodrigo nu a avut succes peste noapte. Părinții ei, care nu au împins-o niciodată să devină o actriță copil, i-au spus fiicei lor că poate opri audițiile. Totuși, ea era hotărâtă să continue. La 10 ani, Rodrigo a primit rolul principal în „An American Girl: Grace Stirs Up Success” (2015).

Olivia Rodrigo, în vârstă de 12 ani, a fost distribuită în rolul lui Paige Olvera în „Bizaardvark” (2016-19). Ea a jucat alături de Madison Hu, care i-a rămas o prietenă apropiată.

Filmele și serialele actriței
High School Musical: The Musical - The Series (Serial 2019-2021) rol Nini - 23 de episoade
Bizaardvark (Serial 2016-2019) rol Paige Olvera - 63 de episoade
New Girl - Viata cu Jess (Serial 2017) rol Terrinea - 1 episod
Grace Stirs Up Success (2015) rol Grace Thomas

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii