Header Ads Widget

The Beta Test (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul horror și thriller "The Beta Test" 2021 cu actorii: Jim Cummings, Virginia Newcomb și PJ McCabe. Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Beta Test".


Pe scurt despre filmul The Beta Test: Un agent căsătorit de la Hollywood primește o scrisoare misterioasă pentru o întâlnire sexuală anonimă și devine prins într-o lume sinistră a minciunii, a infidelității și a datelor digitale.

Distribuție Actori: Jim Cummings, Virginia Newcomb, PJ McCabe, Kevin Changaris, Olivia Grace Applegate, Jessie Barr, Christian Hillborg, Malin Barr, Jacqueline Doke, Wilky Lau

Regizor: Jim Cummings, PJ McCabe

Scenarist: Jim Cummings, PJ McCabe

Genul filmului: Horror, Thriller

Data de lansare: 5 Noiembrie 2021

Premiera în România:

Descriere film The Beta Test: Cu puțin timp înainte de nunta sa, nemilosul agent al talentului Jordan (Jim Cummings) primește un plic misterios în care i se oferă casual sex cu o străină într-o cameră de hotel. Amuzat inițial, apoi intrigat, devine obsedat de ideea unei aventuri erotice secrete și acceptă până la urmă. Dar își va regreta alegerile atunci când lumea lui minuțioasă și superficială amenință să se prăbușească sub greutatea minciunilor sale înfloritoare?

Trailer la filmul "The Beta Test" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii