Header Ads Widget

Last Night in Soho (Trailer Film 2021) A fost odată-n Soho

Trailer oficial la filmul dramă horror "Last Night in Soho" 2021 cu actorii: Anya Taylor-Joy, Thomasin McKenzie și Diana Rigg. Descriere și dată de lansare pentru filmul "A fost odată-n Soho".

Last Night in Soho este un film care se încadrează în genurile horror, dramă și mister și va avea premiera în România pe 29 octombrie 2021. În rolul principal o regăsim pe actrița Anya Taylor-Joy, cunoscută pentru roluri din filme precum Beth Harmon in The Queen's Gambit - Gambitul damei (2020), Thomasin în filmul horror The Witch: A New-England Folktale - Vrăjitoarea (2015), Casey Cooke în horrorul-thriller Split - Personalitati multiple (2016) și în continuarea din 2019 numită Glass, și Lily în comedia thriller Thoroughbreds (2017).




Distribuție Actori:
Anya Taylor-Joy, Thomasin McKenzie, Diana Rigg, Terence Stamp, Jessie Mei Li, Elizabeth Berrington, Synnove Karlsen, James Phelps, Rita Tushingham, Margaret Nolan, Oliver Phelps

Regizor: Edgar Wright

Genul filmului: Dramă, Horror, Mister

Data de lansare: 29 Octombrie 2021

Premiera în România: 29 Octombrie 2021

Descriere film Last Night in Soho: În thrillerul psihologic al regizatului Edgar Wright, Eloise, o aspirantă la titlul de designer de modă, este capabilă să se întoarcă în timp în anii 1960, unde întâlnește o cântăreață uimitoare, Sandie. Dar glamourul nu este tot ce pare a fi, iar visele din trecut încep să se destrame și să se transforme în ceva mai întunecat.

Trailer la filmul "Last Night in Soho" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii