Header Ads Widget

Antlers (Trailer Film 2021) Spirite întunecate

Trailer oficial la filmul dramă horror "Antlers" 2021 cu actorii: Keri Russell, Jesse Plemons și Jeremy T. Thomas. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Spirite întunecate".

În filmul ANTLERS, un profesor (Keri Russell) dintr-un orășel mic din Oregon și fratele ei (Jesse Plemons), șeriful local, descoperă că o tânără studentă (Jeremy T. Thomas) are un secret periculos cu consecințe înfricoșătoare.

ANTLERS este un film care se încadrează în genurile horror, dramă și mister și va avea premiera în România pe 29 octombrie 2021. În rolul principal o regăsim pe actrița Keri Russell, cunoscută pentru roluri din filme precum Dawn of the Planet of the Apes - Planeta Maimutelor: Revolutie (2014),  Bedtime Stories - Povesti de adormit copiii (2008), Mission: Impossible III - Misiune: Imposibilă III (2006) și desigur, pentru rolul Felicity Porter din serialul Felicity (1998 - 2002), rol care i-a și lansat cariera.




Distribuție Actori:
Keri Russell, Jesse Plemons, Jeremy T. Thomas, Graham Greene, Scott Haze, Rory Cochrane, Amy Madigan, Cody Davis, Sawyer Jones, Arlo Hajdu

Regizor: Scott Cooper

Genul filmului: Dramă, Horror, Mister

Data de lansare: 29 Octombrie 2021

Premiera în România: 29 Octombrie 2021

Descriere film Antlers: Într-un oraș izolat din Oregon, o profesoară și fratele ei care este șerif, se amestecă în viața unei eleve enigmatice din clasa ei, ale cărei secrete întunecate duc la întâlniri terifiante cu o legendară creatură ancestrală care este venită pe pământ înaintea omenirii.

Trailer la filmul "Antlers" - 2021 - Spirite întunecate

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii