Header Ads Widget

Viața de după (Film dramă HBO Max 2021) The Fallout Trailer și detalii

Film dramă "Viața de după" 2021 cu actorii Jenna Ortega, Maddie Ziegler și Shailene Woodley. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "The Fallout".


Despre filmul Viața de după

Viața de după / The Fallout este un film dramă american din 2021, scris și regizat de Megan Park, în debutul său regizoral. Filmul o are pe Jenna Ortega în rolul lui Vada Cavell, o elevă de liceu care trece printr-o traumă emoțională semnificativă în urma unei împușcături la școală. Filmul îi mai are și pe Maddie Ziegler, Julie Bowen, John Ortiz, Niles Fitch, Will Ropp și Shailene Woodley în roluri secundare. Partitura este compusă de muzicianul și actorul american Finneas O'Connell.

Filmul dramă Viața de după / The Fallout a avut premiera la festivalul de Film South by Southwest pe 17 martie 2021 și a fost lansat pe 27 ianuarie 2022, pe platforma HBO Max, de New Line Cinema (prin Warner Bros. Pictures). A primit aprecieri de la critici, care au lăudat regia, scenariul și partitura lui O'Connell și au lăudat interpretarea actriței Jenna Ortega.



Descrierea sinopsis a filmului Viața de după / The Fallout

Susținută de noi prietenii legate în circumstanțe bruște și tragice, liceana Vada (Jenna Ortega) începe să se reinventeze, reevaluând în același timp relațiile cu familia, prietenii și viziunea ei asupra lumii. Îndepărtându-se de rutina ei confortabilă de familie, ea începe să-și asume riscuri cu o serie de decizii rapide care își testează propriile limite și o împing în direcții noi. Pe măsură ce petrece mai mult timp cu Mia (Maddie Ziegler), ele se apropie, iar Vada se redefinește încet prin experiențele lor comune, ducând-o mai departe de acea zi și mai aproape de a-și trăi viața în prezent. „The Fallout” este o explorare convingătoare a rezistenței inexplicabile a vieții și a speranței care iese din pierdere.

Regia
Megan Park

Actori în distribuție
Jenna Ortega, Maddie Ziegler, Niles Fitch, Will Ropp, Lumi Pollack, John Ortiz, Julie Bowen, Shailene Woodley, Christine Horn, Austin Zajur, Yindra Zayas, Elliott Roca, Malcolm Santos, Nancy Arnstein, Tiffany Rae Jones, Eddie Seitz

Genul filmului
Dramă

Dată de lansare:
17 martie 2021 la Festivalul de Film South by Southwest, 27 ianuarie 2022 subtitrat pe platforma HBO Max România

Cunoscut și ca
The Fallout - titlul original, Viața de după - titlul în România

Trailer la filmul Viața de după / The Fallout (2021)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii