Header Ads Widget

Ultima scrisoare de dragoste (Film romantic Netflix 2021) The Last Letter from Your Lover Trailer și detalii

Film romantic "Ultima scrisoare de dragoste" 2021 cu actorii Felicity Jones, Shailene Woodley și Callum Turner. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "The Last Letter from Your Lover".


Despre filmul Ultima scrisoare de dragoste

Ultima scrisoare de dragoste / The Last Letter from Your Lover este un film dramă romantic britanic din 2021 regizat de Augustine Frizzell și scris de Nick Payne și Esta Spalding, bazat pe romanul cu același nume al lui Jojo Moyes din 2011. În rolurile principale joacă actorii Felicity Jones, Callum Turner, Joe Alwyn, Nabhaan Rizwan și Shailene Woodley. Amplasat în două perioade de timp distincte, romanul urmărește două femei, femeia casnică din anii 1960 Jennifer Stirling și jurnalista modernă Ellie Haworth și modul în care ambele devin intrigate de o scrisoare pe care o descoperă accidental.

Filmul dramă romantică Ultima scrisoare de dragoste / The Last Letter from Your Lover a fost lansat pe Netflix în anumite teritorii pe 23 iulie 2021 și în Regatul Unit pe 6 august 2021, de StudioCanal. În România, filmul a fost lansat subtitrat în data de 23 iulie 2021 pe platforma de streaming Netflix România.



Descrierea sinopsis a filmului Ultima scrisoare de dragoste / The Last Letter from Your Lover

O pereche de povești împletite, plasate în prezent și trecut, ULTIMA SCRISOARE DE DRAGOSTE o urmărește pe Ellie Haworth (Felicity Jones), o jurnalistă ambițioasă care descoperă o grămadă de scrisori secrete de dragoste din 1965 și devine hotărâtă să rezolve misterul aventurii interzise din în centrul lor. În timp ce descoperă povestea din spatele lui Jennifer Stirling (Shailene Woodley), soția unui industriaș bogat și a lui Anthony O'Hare (Callum Turner), jurnalistul financiar desemnat să-l acopere, o poveste de dragoste a lui Ellie începe să se desfășoare cu ajutorul ei, un arhivar serios și drăgăstos (Nabhaan Rizwan) care o ajută să găsească mai multe scrisori. Bazat pe romanul lui JoJo Moyes și regizat de Augustine Frizzell.

Regia
Augustine Frizzell

Actori în distribuție
Felicity Jones, Shailene Woodley, Callum Turner, Joe Alwyn, Ben Cross, Nabhaan Rizwan, Ncuti Gatwa, Emma Appleton, Wendy Nottingham, Jacob Fortune-Lloyd, Jessica D'Arcy, Ann Ogbomo, Alice Orr-Ewing, Zoe Boyle, Christian Brassington, Lee Knight, Rachel Atkins, Jasmine Hyde, Atheena Frizzell, Emilio Aniba, Matt Mella, Ricardo Gilfillan, Joann Condon, Jasmine Raymond, Diana Kent, Jennifer Aries, Hero Howard, Francesca Bailey, Jennifer Brooke

Genul filmului
Dramă, Romantic

Dată de lansare:
23 iulie 2021 subtitrat pe Netflix România

Cunoscut și ca
The Last Letter from Your Lover - titlul original, Ultima scrisoare de dragoste - titlul în România

Trailer la filmul Ultima scrisoare de dragoste / The Last Letter from Your Lover (2021)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul romantic Ultima scrisoare de dragoste (2021) cu actorii Felicity Jones, Shailene Woodley, Callum Turner, Joe Alwyn, Ben Cross, Nabhaan Rizwan, Ncuti Gatwa și Emma Appleton și produs de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii