Header Ads Widget

The Addams Family 2 (Trailer Film 2021) Familia Addams 2

Trailer oficial la filmul de animație "The Addams Family 2" 2021 cu actorii: Oscar Isaac, Charlize Theron și Chloë Grace Moretz. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Familia Addams 2".



Distribuție Actori:
Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloe Grace Moretz, Nick Kroll, Javon 'Wanna' Walton, Wallace Shawn, Snoop Dogg, Bette Midler, Bill Hader

Regizor: Greg Tiernan, Conrad Vernon

Genul filmului: Animație, Aventură, Comedie

Data de lansare: 1 Octombrie 2021

Premiera în România:

Descriere film The Addams Family 2: Familia înfricoșătoare preferată a tuturor se întoarce cu continuarea animației de comedie, The Addams Family 2. În acest nou film, îi găsim pe Morticia și Gomez îngrijorați de faptul că cei doi copiii ai lor cresc, sar peste mesele în familie și sunt absorbiți în totalitate de „timpul pentru țipat”. Pentru a reface legătura între ei, cei doi decid să-i înghesuie pe Wednesday, Pugsley, unchiul Fester și toată echipa în rulota lor bântuită și să iasă la drum pentru o ultimă vacanță mizerabilă în familie. Aventura lor prin America îi scoate din zona de confort și au parte de întâmplări hilare cu vărul lor It, precum și cu alte personaje noi și curioase.


Trailer la filmul "The Addams Family 2" - 2021 - Familia Addams 2

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii