Header Ads Widget

Needle in a Timestack (Trailer Film 2021) Amintirile și timpul

Trailer oficial la filmul romantic sf "Amintirile și timpul" 2021 cu actorii: Orlando Bloom și Freida Pinto. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Needle in a Timestack".

Despre filmul sf Amintirile și timpul

Amintirile și timpul este un film american de science-fiction din 2021 scris și regizat de John Ridley, bazat pe nuvela cu același nume de Robert Silverberg. Filmul îi are în rolurile principale pe Leslie Odom Jr., Freida Pinto, Cynthia Erivo, Orlando Bloom și Jadyn Wong și a fost lansat pe 15 octombrie 2021 de Lionsgate.




Distribuție Actori: Orlando Bloom, Freida Pinto, Cynthia Erivo, Leslie Odom Jr., Laysla De Oliveira, Jadyn Wong, Alessandro Juliani

Regizor: John Ridley

Genul filmului: Romantic, SF

Data de lansare: 15 Octombrie 2021

Premiera în România:


Este filmul Amintirile și timpul - Needle in a Timestack pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Needle in a Timestack

Nick și Janine își trăiesc fericirea conjugală până când fostul soț al lui Janine distorsionează timpul pentru a încerca să-i despartă. Pe măsură ce amintirile lui Nick dispar, el trebuie să decidă ce este dispus să sacrifice pentru a menține - sau a renunța - la tot ceea ce iubește.


Trailer la filmul Amintirile și timpul - Needle in a Timestack 2021


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii