Header Ads Widget

Malignant - Încarnarea răului (Trailer Film 2021)

Filmul horror "Malignant - Încarnarea răului" 2021 cu actorii: Annabelle Wallis și Maddie Hasson. Trailer, descriere, disponibilitate pe Netflix și HBO GO și dată de lansare pentru filmul "Malignant - Încarnarea răului".


Despre filmul Malignant - Încarnarea răului

Malignant este un film de groază american din 2021, regizat de James Wan, după un scenariu de Akela Cooper, bazat pe o poveste de Wan, Ingrid Bisu și Cooper. Filmul o are pe actrița Annabelle Wallis în rolul unei femei care începe să aibă viziuni despre oameni uciși, doar pentru a realiza că evenimentele se petrec în viața reală. În film mai joacă actorii Maddie Hasson, George Young, Michole Briana White și Jacqueline McKenzie.


Malignant a fost lansat în cinematografe în România pe 3 septembrie 2021, de Warner Bros. Pictures sub bannerul Vertical Entertainment. A rulat și pe HBO Max timp de o lună în țările în care plarforma este disponibilă. Filmul a încasat 34 de milioane de dolari cu un buget de 40 de milioane de dolari și a primit recenzii mixte de la critici.




Sinopsis la filmul Malignant - Încarnarea răului

Madison este paralizată de viziuni șocante ale crimelor cumplite, iar chinul ei se înrăutățește în timp ce descoperă că aceste vise sunt de fapt realități terifiante.


Actori:
Annabelle Wallis, Maddie Hasson, George Young, Michole Briana White, Jacqueline McKenzie, Jake Abel, Ingrid Bisu, Mckenna Grace

Regizor:
James Wan
Genul filmului:
Horror, Filme 2021
Data de lansare SUA:
10 Septembrie 2021
Premiera în România:
3 Septembrie 2021

Este filmul Malignant - Încarnarea răului pe Netflix?

Din păcate filmul Malignant - Încarnarea răului încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix..


Este filmul Malignant - Încarnarea răului pe HBO GO?

Da, filmul Malignant - Încarnarea răului va intra pe data de 11 februarie 2022 pe platforma HBO GO, iar din 8 martie 2022, suntem siguri că filmul va fi disponibil și pe HBO Max, după ce GO va fi înlocuit de Max. Din păcate filmul nu apare la filme în curând pe HBO GO din browser pe desktop, dar se poate vedea pe aplicația de telefon.


Descrierea filmului Malignant - Încarnarea răului

La douăzeci și șapte de ani foarte lungi, după incidentul brutal de la Spitalul de Cercetare Simion, Madison abuzată se trezește într-un spital din Seattle-ul de astăzi. Dar, cu viziuni ale crimei care îi stau în calea unei vieți normale, din ce în ce mai mult, iar trecutul obscur al lui Madison iese la iveală, și o derutează atât pe ea, cât și pe detectivii locali. Sunt aceste crime violente niște invenții ale imaginației tulburi a lui Madison? Oricum, cineva, sau mai bine zis, ceva, leagă trecutul de prezent, cerând încheiere și sânge. Este oare acesta adevăratul bogeyman?



Trailer la filmul horror Malignant - Încarnarea răului 2021


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii