Header Ads Widget

Fără mișcări bruște (Film thriller 2021) No Sudden Move Trailer și detalii

Film dramă și thriller "Fără mișcări bruște" 2021 cu actorii Don Cheadle, Benicio Del Toro și David Harbour. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "No Sudden Move".


Despre filmul Fără mișcări bruște

Fără mișcări bruște / No Sudden Move este un thriller american din 2021, regizat de Steven Soderbergh, produs de Casey Silver și scris de Ed Solomon. Filmul are o distribuție care îi include pe actorii Don Cheadle, Benicio del Toro, David Harbour, Jon Hamm, Amy Seimetz, Brendan Fraser, Kieran Culkin, Noah Jupe, Craig muMs Grant (în ultima sa apariție), Julia Fox, Frankie Shaw, Ray Liotta și Bill Duke.

Filmul de suspans și mister Fără mișcări bruște / No Sudden Move a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Tribeca pe 18 iunie 2021 și a fost lansat în Statele Unite pe 1 iulie 2021, de HBO Max. Filmul a primit recenzii pozitive din partea criticilor, cu laude pentru regia lui Soderbergh și performanța distribuției.

Sinopsis Fără mișcări bruște

Trei criminali de carieră sunt angajați pentru a efectua ceea ce pare a fi o operațiune relativ rapidă și simplă: ține ostatică soția și copiii unui contabil, în timp ce el preia un document de la biroul șefului său. Cu toate acestea, lucrurile se încurcă destul de repede și se pare că există forțe mai mari la lucru.



Descrierea sinopsis a filmului Fără mișcări bruște / No Sudden Move

Amplasat în 1954 în Detroit, filmul NO SUDDEN MOVE se concentrează pe un grup de infractori mărunți care sunt angajați să fure ceea ce ei cred că este un simplu document. Când planul lor merge groaznic de greșit, căutarea lor pentru a afla cine i-a angajat -- și cu ce scop final -- îi împinge prin toate eșaloanele orașului rupt de rasă și în schimbare rapidă.

Regia
Steven Soderbergh

Actori în distribuție
Don Cheadle, Benicio Del Toro, David Harbour, Ray Liotta, Jon Hamm, Amy Seimetz, Brendan Fraser, Kieran Culkin, Noah Jupe, Craig muMs Grant, Julia Fox, Lucy Holt, Claudia Russell, Katherine Banks, Lauren Rys Martin, Frankie Shaw, Bryan Sawyer, Bill Wheeler, Wallace Bridges, Lauren LaStrada, Tina Gloss, Hugh Maguire, Dave Mishevitz, Javon Anderson, Byron Bowers, Bill Duke, Kevin Scollin, Patrick O'Connor Cronin, Emily Jane Smith, Matt Damon

Genul filmului
Crime, Dramă, Thriller

Dată de lansare:
18 iunie 2021

Cunoscut și ca
No Sudden Move - titlul original, Fără mișcări bruște - titlul în România

Trailer la filmul Fără mișcări bruște / No Sudden Move (2021)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii