Header Ads Widget

Procesul celor șapte din Chicago (Film dramă istorică Netflix 2020) The Trial of the Chicago 7 Trailer și detalii

Film dramă și istoric "Procesul celor șapte din Chicago" 2020 cu actorii Eddie Redmayne, Alex Sharp și Sacha Baron Cohen. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "The Trial of the Chicago 7".


Despre filmul Procesul celor șapte din Chicago

Procesul celor șapte din Chicago / The Trial of the Chicago 7 este un film american dramă istorică legală din 2020, scris și regizat de Aaron Sorkin. Filmul urmărește Chicago Seven, un grup de protestatari anti-Războiul din Vietnam acuzați de conspirație și de trecere a granițelor de stat cu intenția de a incita revolte la Convenția Națională Democrată din 1968 de la Chicago. Filmul are o distribuție care îi include pe actorii Yahya Abdul-Mateen II, Sacha Baron Cohen, Daniel Flaherty, Joseph Gordon-Levitt, Michael Keaton, Frank Langella, John Carroll Lynch, Eddie Redmayne, Noah Robbins, Mark Rylance, Alex Sharp, Ben Shenkman și Jeremy Strong.

Aaron Sorkin a scris inițial scenariul în 2007, cu intenția ca Steven Spielberg să regizeze filmul și să distribuie în mare parte actori necunoscuți. După greva Writers Guild of America din 2007 și preocupările legate de buget l-au forțat pe Steven Spielberg să renunțe la funcția de regizor, Aaron Sorkin a fost anunțat ca regizor în octombrie 2018, iar o mare parte din distribuție s-a alăturat în aceeași lună, Steven Spielberg fiind în schimb producător executiv. Filmările au avut loc în toamna lui 2019 în Chicago și în jurul orașului New Jersey.

Plănuit inițial pentru o lansare în cinematografe de către Paramount Pictures, drepturile de distribuție ale filmului au fost vândute către Netflix din cauza pandemiei de COVID-19. Procesul celor șapte din Chicago / The Trial of the Chicago 7 a fost lansat în cinematografe selectate pe 25 septembrie 2020 și a început difuzarea digitală pe Netflix pe 16 octombrie. Filmul a primit recenzii pozitive din partea criticilor, care au lăudat interpretările (în special a lui Sacha Baron Cohen), scenariul lui Aaron Sorkin, cinematografia, montajul și paralelele moderne cu anii 1960. Filmul a obținut șase nominalizări la cea de-a 93-a ediție a Premiilor Oscar, inclusiv cel mai bun film și cel mai bun actor în rol secundar pentru Sacha Baron Cohen. De asemenea, a primit cinci nominalizări la cea de-a 78-a ediție a Globurilor de Aur (câștigătoare pentru cel mai bun scenariu), trei la cea de-a 27-a ediție a premiilor Screen Actors Guild (câștigând o interpretare remarcabilă a unei distribuții într-un film) și trei la cea de-a 74-a ediție a premiilor Academiei Britanice de Film.

Sinopsis la filmul Procesul celor șapte din Chicago

În 1969, șapte persoane au fost acuzate de guvernul federal de conspirație și multe altele, rezultate în urma protestelor de la Convenția Națională Democrată din 1968 de la Chicago.



Descrierea sinopsis a filmului Procesul celor șapte din Chicago / The Trial of the Chicago 7

În Chicago 1968, Convenția Partidului Democrat a fost întâmpinată cu proteste din partea activiștilor cum ar fi studenții moderati pentru o societate democratică conduși de Tom Hayden și militanții Yippies conduși de Abbie Hoffman și Jerry Rubin, ceea ce a dus la confruntări violente cu autoritățile locale. Drept urmare, șapte dintre liderii acuzați sunt trimiși în judecată pentru acuzații precum Conspirație de către administrația ostilă Nixon, inclusiv Bobby Seale de la Black Panthers, care nu a fost implicat în incident. Ceea ce urmează este un proces inechitabil prezidat de judecătorul beligerant Hoffman (Fără relație) și urmărit de un reticent, dar obligat, Richard Schultz. În timp ce avocații lor pro bono se confruntă cu astfel de șanse, Hayden și semenii săi sunt frustrați de trăsăturile revoltătoare ale lui Yippi, care le subminează apărarea, sfidând sistemul, chiar dacă lui Seale i se interzice șansa de a-și apăra calea. Pe parcurs, cei 7 din Chicago se ciocnesc în filozofiile lor politice chiar dacă învață că au nevoie unul de celălalt în această luptă.

Regia
Aaron Sorkin

Actori în distribuție
Eddie Redmayne, Alex Sharp, Sacha Baron Cohen, Jeremy Strong, John Carroll Lynch, Yahya Abdul-Mateen II, Mark Rylance, Joseph Gordon-Levitt, Ben Shenkman, J.C. MacKenzie, Frank Langella, Danny Flaherty, Noah Robbins, John Doman, Michael Keaton, Kelvin Harrison Jr., Caitlin FitzGerald, Brady Jenness, Meghan Rafferty, Juliette Angelo, Brendan Burke, Tah von Allmen, Alan Metoskie, John Gawlik, Kevin O'Donnell, Gavin Haag, Alice Kremelberg, Tiffany Denise Hobbs, Steve Routman, Madison Nichols, John F. Carpenter, Larry Mitchell, Wayne Duvall, Mike Geraghty, Michael Brunlieb

Genul filmului
Dramă, Istoric, Thriller

Dată de lansare:
25 septembrie 2020

Premiera în România: 16 octombrie 2020 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix România

Cunoscut și ca
The Trial of the Chicago 7 - titlul original, Procesul celor șapte din Chicago - titlul în România

Trailer la filmul Procesul celor șapte din Chicago / The Trial of the Chicago 7 (2020)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul dramă Procesul celor șapte din Chicago (2020) cu actorii Eddie Redmayne, Alex Sharp, Sacha Baron Cohen, Jeremy Strong, John Carroll Lynch, Yahya Abdul-Mateen II, Mark Rylance și Joseph Gordon-Levitt și produs de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii