Header Ads Widget

Dulce răzbunare (Film dramă și mister 2020) Promising Young Woman Trailer și detalii

Film dramă și mister "Dulce răzbunare" 2020 cu actorii Carey Mulligan, Alison Brie și Adam Brody. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "Promising Young Woman".


Despre filmul Dulce răzbunare

Dulce răzbunare / Promising Young Woman este un film din 2020 scris, co-produs și regizat de Emerald Fennell în debutul ei în regie. În rolul principal joacă actrița Carey Mulligan care este este o tânără tulburată, bântuită de un trecut traumatizant, în timp ce navighează echilibrând iertarea și răzbunarea. Bo Burnham, Alison Brie, Clancy Brown, Chris Lowell, Jennifer Coolidge, Laverne Cox și Connie Britton joacă în roluri secundare. Încorporează genuri de film, inclusiv comedie neagră, dramă cu crime, film feminist, viol și răzbunare și thriller despre justiție.

Filmul Dulce răzbunare / Promising Young Woman a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Sundance pe 25 ianuarie 2020 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 25 decembrie 2020, de Focus Features. A primit recenzii pozitive din partea criticilor, cu laude pentru regia și scenariul lui Fennell, pentru montaj și performanța lui Carey Mulligan, și a încasat 19 milioane de dolari în întreaga lume. Filmul a câștigat categoria cel mai bun scenariu original la cea de-a 93-a ediție a Premiilor Oscar, cu nominalizări suplimentare pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor, cea mai bună actriță (Carey Mulligan) și cel mai bun montaj de film. Fennell a câștigat, de asemenea, cel mai bun scenariu original la Critics' Choice Awards, Writers' Guild Awards și British Academy Film Awards.

Sinopsis la filmul Dulce răzbunare

Nimic din viața lui Cassie nu este ceea ce pare a fi -- ea este inteligentă, apetisant de vicleană și duce o viață dublă secretă noaptea. Acum, o întâlnire neașteptată este pe cale să-i dea lui Cassie șansa de a îndrepta greșelile din trecut.



Descrierea sinopsis a filmului Dulce răzbunare / Promising Young Woman

Apropiindu-se de treizeci de ani și definită de o crimă hidoasă care o implică pe prietena ei, Nina, Cassie, care abandonează școala de medicină, rănită emoțional, știe de la sine că unele răni nu se vindecă niciodată. Ducând o existență fără evenimente, încă trăind cu părinții ei, debarasând mese la o cafenea ieftină pentru a-și câștiga existența, Cassie a găsit modalitatea perfectă de a face față trecutului dureros. Îmbrăcată să ucidă, noaptea, Cassie frecventează barurile și cluburile de noapte din zonă, pretinzând că este beată, complet neputincioasă și vulnerabilă. Și, în fiecare săptămână, frumoasa Cassie, letală, este în căutarea a tot felul de prădători nocturni și alți lupi în haine de oaie, care nu știu că, uneori, vânătorul poate deveni pradă. Apoi, Ryan, un vechi coleg de clasă amabil și grijuliu, intră în peisaj și, exact așa, Cassie vrea să iasă. Cu toate acestea, toată lumea știe că înlăturarea obiceiurilor proaste este mai ușor de spus decât de făcut. Ar putea fi Ryan acela?

Regia
Emerald Fennell

Actori în distribuție
Carey Mulligan, Bo Burnham, Alison Brie, Adam Brody, Clancy Brown, Jennifer Coolidge, Laverne Cox, Molly Shannon, Connie Britton, Max Greenfield, Christopher Lowell, Ray Nicholson, Sam Richardson, Timothy E. Goodwin, Alli Hart, Loren Paul, Scott Aschenbrenner, Christopher Mintz-Plasse, Gabriel Oliva, Bryan Lillis, Francisca Estevez, Lorna Scott, Casey Adams, Vince Lozano, Mike Horton, Steve Monroe, Angela Zhou, Austin Talynn Carpenter, Alfred Molina

Genul filmului
Crime, Dramă, Mister

Dată de lansare:
25 ianuarie 2020

Cunoscut și ca
Promising Young Woman - titlul original, Dulce răzbunare - titlul în România

Trailer la filmul Dulce răzbunare / Promising Young Woman (2020)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii