Header Ads Widget

The Lost Husband (Film romantic 2020) Trailer și detalii

Film dramă și romantic "The Lost Husband" 2020 cu actorii Leslie Bibb, Josh Duhamel și Nora Dunn. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Lost Husband".




Descrierea sinopsis a filmului The Lost Husband

După moartea subită a soțului ei, Libby este forțată să se mute cu mama ei hipercritică. Din senin, mătușa ei înstrăinată Jean îi oferă o scăpare: un loc de muncă și un loc de locuit la ferma ei din Texas Hill Country. Înainte de a se putea convinge că nu este o idee bună, Libby încarcă microbuzul, ia copiii și pleacă la drum. Viața la ferma de capre a mătușii Jean este mai minunată și mai misterioasă decât și-ar fi putut imagina Libby. Dincolo de animale și de munca obositoare, există liniște - liniște adâncă, ca la țară. Dar mai există și un șef de fermă cu o viață tragică acasă, o funcționară la un magazin de furaje care susține că poate să-și contacteze soțul „de pe lumea cealaltă” și mătușa excentrică pe care nu a cunoscut-o cu adevărat, dar care se dovedește a fi exact persoana de care aavea nevoie.

Regia
Vicky Wight

Actori în distribuție
Leslie Bibb, Josh Duhamel, Nora Dunn, Herizen F. Guardiola, Sharon Lawrence, Isiah Whitlock Jr., Callie Haverda, Roxton Garcia, Kevin Alejandro, Georgia King, Carly Pope, Stone Garcia, Charissa Allen, Nichole Abshire, Grey Acuna, Andrea Aguilera, Eduardo Garza, Marcelle Purdy, Marquel Skinner

Genul filmului
Dramă, Romantic

Dată de lansare:
10 aprilie 2020

Cunoscut și ca
The Lost Husband - titlul original, The Lost Husband - titlul în România

Trailer la filmul The Lost Husband (2020)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii