Header Ads Widget

Sergio Vieira de Mello (Film biografic Netflix 2020) Sergio Trailer și detalii

Film Netflix biografic "Sergio Vieira de Mello" 2020 cu actorii Wagner Moura, Ana de Armas și Bradley Whitford. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Sergio".




Descrierea sinopsis a filmului Sergio Vieira de Mello / Sergio

Carismatic și complex, Sergio Vieira de Mello (Wagner Moura) și-a petrecut cea mai mare parte a carierei sale istorice ca diplomat de vârf al ONU lucrând în cele mai instabile regiuni ale lumii, navigând cu pricepere în înțelegeri cu președinți, revoluționari și criminali de război de dragul protejării viețile oamenilor obișnuiți. Dar exact când se pregătește pentru o viață mai simplă cu femeia pe care o iubește (Ana de Armas), Sergio își ia o ultimă misiune - la Bagdad, proaspăt cufundat în haos în urma invaziei SUA. Misiunea este menită să fie scurtă, până când o explozie cu bombă face ca zidurile sediului ONU să se prăbușească literalmente asupra lui, punând în mișcare o luptă captivantă pe viață și pe moarte. Inspirat după o poveste adevărată, SERGIO este o dramă cuprinzătoare axată pe un bărbat împins la limitele sale fizice și emoționale, deoarece este forțat să-și confrunte propriile alegeri divizate cu privire la ambiție, familie și capacitatea sa de a iubi.

Regia
Greg Barker

Actori în distribuție
Wagner Moura, Ana de Armas, Brían F. O'Byrne, Bradley Whitford, Garret Dillahunt, Clemens Schick, Will Dalton, Pedro Hossi, Sahajak Boonthanakit

Genul filmului
Biografic, Dramă, Istoric

Dată de lansare:
17 aprilie 2020

Cunoscut și ca
Sergio - titlul original, Sergio Vieira de Mello - titlul în România

Este filmul Sergio Vieira de Mello pe Netflix

Da, filmul Sergio Vieira de Mello este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 17 aprilie 2020 aici pe Netflix România.



Trailer subtitrat la filmul Sergio Vieira de Mello / Sergio (2020)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul biografic și dramă Sergio Vieira de Mello (2020) cu actorii Wagner Moura, Ana de Armas, Brían F. O'Byrne, Bradley Whitford, Garret Dillahunt, Clemens Schick și Will Dalton și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii