Header Ads Widget

Sunet Heavy Metal (Film dramă muzical 2019) Sound of Metal Trailer și detalii

Film dramă și muzical "Sunet Heavy Metal" 2019 cu actorii Riz Ahmed, Olivia Cooke și Paul Raci. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "Sound of Metal".


Despre filmul Sunet Heavy Metal

Sunet Heavy Metal / Sound of Metal este un film dramă american din 2019, regizat și co-scris de Darius Marder. În distribuție joacă Riz Ahmed în rolul unui baterist de metal care își pierde auzul și îi mai prezintă pe Olivia Cooke, Paul Raci, Lauren Ridloff și Mathieu Amalric.

Filmul Sunet Heavy Metal / Sound of Metal a avut premiera mondială în programul Platform Prize la Festivalul Internațional de Film de la Toronto 2019, pe 6 septembrie 2019. Amazon Studios a lansat filmul în cinematografe pe 20 noiembrie 2020 și pe Amazon Prime Video pe 4 decembrie. Filmul a fost aclamat de critici, cu elogii deosebite pentru interpretarea lui Riz Ahmed și Paul Raci, designul sunetului, montajul și regia și scenariul lui Darius Marder. A fost inclus pe topul celor 52 de critici de film pentru 2020. La cea de-a 93-a ediție a Premiilor Oscar, a fost nominalizat pentru cel mai bun film, cel mai bun scenariu original, cel mai bun actor (Riz Ahmed) și cel mai bun actor în rol secundar (Paul Raci) și a câștigat pentru cel mai bun sunet și cel mai bun montaj de film.

Sinopsis la filmul Sunet Heavy Metal

Viața unui baterist de heavy metal este răsturnată când începe să-și piardă auzul și trebuie să se confrunte cu un viitor plin de tăcere.



Descrierea sinopsis a filmului Sunet Heavy Metal / Sound of Metal

În timpul unei serii de concerte de o noapte alimentate de adrenalină, toboșarul itinerant de punk-metal Ruben (Riz Ahmed) începe să aibă o pierdere intermitentă a auzului. Când un specialist îi spune că starea lui se va agrava rapid, el crede că cariera lui muzicală – și odată cu ea și viața – s-a încheiat. Prietena și colegul său de trupă Lou (Olivia Cooke) îl plasează pe dependentul de heroină în recuperare într-o casă retrasă pentru surzi, în speranța că va preveni o recidivă și îl va ajuta să învețe să se adapteze la noua lui situație. Dar, după ce a fost primit într-o comunitate care îl acceptă așa cum este, Ruben trebuie să aleagă între echilibrul său și impulsul de a-și recupera viața pe care a cunoscut-o cândva. Folosind tehnici uimitoare și inovatoare de design de sunet, regizorul Darius Marder duce publicul în experiența lui Ruben pentru a recrea în mod viu călătoria sa într-o lume rar examinată.

Regia
Darius Marder

Actori în distribuție
Riz Ahmed, Olivia Cooke, Paul Raci, Lauren Ridloff, Mathieu Amalric, Domenico Toledo, Chelsea Lee, Shaheem Sanchez, Chris Perfetti, Bill Thorpe, Michael Tow, William Xifaras, Rena Maliszewski, Tom Kemp, Elan Sicroff, Jeremy Lee Stone, Ezra Marder, Hartmut Teuber, Hillary Baack, Joe Toledo, Adam Preston, Jonathon LeJeune, Sean Powell, Dani Miller, Alex Kilgore

Genul filmului
Dramă, Muzical

Dată de lansare:
6 septembrie 2019

Cunoscut și ca
Sound of Metal - titlul original, Sunet Heavy Metal - titlul în România

Trailer la filmul Sunet Heavy Metal / Sound of Metal (2019)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii