Header Ads Widget

Irlandezul: Asasinul mafiei (Film biografic Netflix 2019) The Irishman Trailer și detalii

Film biografic și dramă "Irlandezul: Asasinul mafiei" 2019 cu actorii Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "The Irishman".


Despre filmul Irlandezul: Asasinul mafiei

Irlandezul: Asasinul mafiei / The Irishman (cunoscut și sub numele de I Heard You Paint Houses) este un film american cu gangsteri din 2019, regizat și produs de Martin Scorsese, după un scenariu de Steven Zaillian, bazat pe cartea din 2004 I Heard You Paint Houses de Charles Brandt. În rolurile principale joacă actorii Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci, alături de Ray Romano, Bobby Cannavale, Anna Paquin, Stephen Graham, Stephanie Kurtzuba, Jesse Plemons și Harvey Keitel în roluri secundare. Filmul îl urmărește pe Frank Sheeran (Robert De Niro), un șofer de camion care devine un asasin implicat cu mafiotul Russell Bufalino (Joe Pesci) și familia sa criminală, inclusiv timpul în care a lucrat pentru puternicul Jimmy Hoffa (Al Pacino). Filmul a marcat a noua colaborare dintre Martin Scorsese și Robert De Niro, a patra colaborare a lui Scorsese cu Joe Pesci și prima sa cu Al Pacino.

În septembrie 2014, după ani de „iad de dezvoltare”, filmul Irlandezul: Asasinul mafiei a fost anunțat ca următorul film al lui Martin Scorsese după Silence (2016). Robert De Niro, care a fost și producător, și Al Pacino au fost confirmați în acea lună, la fel ca și Joe Pesci, care a ieșit din retragerea neoficială pentru a juca după numeroase solicitări. Filmările au început în septembrie 2017 în New York City și secțiunile Mineola și Williston Park din Long Island și s-au încheia în martie 2018. Scenele au fost filmate cu o instalație personalizată cu trei camere pentru a facilita efectele digitale extinse de îndepărtare a îmbătrânirii care i-au făcut pe Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci să pară mai tineri. Cu o durată de 209 minute, este cel mai lung film din cariera lui Martin Scorsese.

Filmul Irlandezul: Asasinul mafiei / The Irishman a avut premiera la cea de-a 57-a ediție a Festivalului de Film de la New York și a avut o lansare limitată în cinematografe pe 1 noiembrie 2019, urmată de o lansare în streaming pe 27 noiembrie 2019 pe platforma Netflix. Filmul a fost apreciat de critici pe scară largă, cu elogii pentru regia lui Martin Scorsese, producția și designul costumelor, montajul, scenariul, cinematografia, utilizarea efectelor anti-îmbătrânire și interpretările lui Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci. A fost desemnat cel mai bun film al anului 2019 de către National Board of Review și unul dintre primele zece filme ale anului de către American Film Institute. Filmul a fost nominalizat la zece categorii la cea de-a 92-a ediție a Premiilor Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, și a primit numeroase alte premii.

Sinopsis la filmul Irlandezul: Asasinul mafiei

O ilustrare a vieții lui Frank Sheeran, de la veteranul celui de-al doilea război mondial la asasinul familiei criminale Bufalino și presupusa asasinare a prietenului său apropiat Jimmy Hoffa.



Descrierea sinopsis a filmului Irlandezul: Asasinul mafiei / The Irishman

În anii 1950, șoferul de camion Frank Sheeran se implică cu Russell Bufalino și familia sa criminală din Pennsylvania. Pe măsură ce Sheeran urcă rândurile pentru a deveni un asasin de top, el merge să lucreze și pentru Jimmy Hoffa -- un puternic Teamster legat de crima organizată.

Regia
Martin Scorsese

Actori în distribuție
Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel, Ray Romano, Bobby Cannavale, Anna Paquin, Stephen Graham, Stephanie Kurtzuba, Jack Huston, Kathrine Narducci, Jesse Plemons, Domenick Lombardozzi, Paul Herman, Gary Basaraba, Marin Ireland, Lucy Gallina, Jonathan Morris, Dascha Polanco, Welker White, Louis Cancelmi, Bo Dietl, Sebastian Maniscalco, Aleksa Palladino, Steven Van Zandt, Jim Norton, Daniel Jenkins, Billy Smith, Kevin O'Rourke, Action Bronson, Glenn Cunningham, Paul Ben-Victor, Patrick Gallo, James Martin, Jake Hoffman, Barry Primus, Danny A. Abeckaser

Genul filmului
Biografic, Crime, Dramă

Dată de lansare:
27 septembrie 2019

Premiera în România: 27 noiembrie 2019 online și subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix România

Cunoscut și ca
The Irishman - titlul original, Irlandezul: Asasinul mafiei - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul Irlandezul: Asasinul mafiei / The Irishman (2019)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul biografic Irlandezul: Asasinul mafiei (2019) cu actorii Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel, Ray Romano, Bobby Cannavale, Anna Paquin, Stephen Graham și Jesse Plemons și regizat de Martin Scorsese.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii