Header Ads Widget

Începuturi, finaluri (Film dramă romantic 2019) Endings, Beginnings Trailer și detalii

Film dramă romantică "Începuturi, finaluri" 2019 cu actorii Shailene Woodley, Jamie Dornan și Sebastian Stan. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "Endings, Beginnings".


Despre filmul Începuturi, finaluri

Începuturi, finaluri / Endings, Beginnings este un film dramă romantică din 2019, regizat de Drake Doremus, după un scenariu pe care l-a scris alături de Jardine Libaire. Filmul este semi-improvizat și bazat puțin pe o piesă de teatru. În rolurile principale joacă actorii Shailene Woodley, Jamie Dornan și Sebastian Stan.
Filmul dramă și romantic Începuturi, finaluri / Endings, Beginnings a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Toronto pe 8 septembrie 2019. A fost lansat în cinematografele americane pe 17 aprilie 2020 de Samuel Goldwyn Films.

Sinopsis Începuturi, finaluri

O femeie de 30 și ceva de ani navighează prin dragoste și dureri de inimă pe parcursul unui an. În acest timp, ea va dezvălui secretele vieții sale într-o întorsătură bruscă a evenimentelor și în cele mai surprinzătoare locuri.



Descrierea sinopsis a filmului Începuturi, finaluri / Endings, Beginnings

Tulburată de o despărțire recentă și nasoală, Daphne se trezește cu viața în derivă. Trăind în casa de oaspeți a surorii sale, ea este martoră în mod regulat la cearta dintre sora și cumnatul ei, ceea ce nu face decât să agraveze disperarea crescândă a idealistei Daphne în ceea ce privește dragostea pe termen lung. Apoi, la una dintre petrecerile surorii ei, Daphne îi întâlnește pe Frank și Jack. Ambii sunt enorm de atractivi pentru ea, deși în moduri foarte diferite: unul este băiatul rău cu spiritul liber, imprevizibil și mereu gata de aventură; celălalt este sobru, inteligent, sensibil și investit în cariera sa de academician. Incapabil să aleagă între aceste opuse aproape polare, Daphne se trezește în schimb pivotând între ei, bucurându-se de felurile distincte în care fiecare bărbat o vede - parcă ar audia diferite versiuni ale ei și ale vieții care ar putea-o aștepta. Dar soarta are o modalitate de a lua decizii pentru noi, iar curând vine momentul în care Daphne este forțată să accepte că a avea totul ar putea fi doar o deghizare pentru a nu avea nimic.

Regia
Drake Doremus

Actori în distribuție
Shailene Woodley, Jamie Dornan, Sebastian Stan, Matthew Gray Gubler, Lindsay Sloane, Shamier Anderson, Sherry Cola, Wendie Malick, Kyra Sedgwick, Janice LeAnn Brown, James Trussart, Ben Esler, Jonathan R. Freeman, Kai Lennox, Lorna Scott, Kelly Albanese, Seth McSwain, Presciliana Esparolini, Lucius Baybak, Julian Works, Joseph Armario, Stephen Young, Lola Blanc

Genul filmului
Dramă, Romantic

Dată de lansare:
8 septembrie 2019

Cunoscut și ca
Endings, Beginnings - titlul original, Începuturi, finaluri - titlul în România

Trailer la filmul Începuturi, finaluri / Endings, Beginnings (2019)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii