Header Ads Widget

1917: Speranță și moarte (Film război 2019) 1917 Trailer și detalii

Film acțiune și război "1917: Speranță și moarte" 2019 cu actorii George MacKay, Dean-Charles Chapman și Mark Strong. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "1917".


Despre filmul 1917: Speranță și moarte

1917: Speranță și moarte / 1917 este un film de război britanic din 2019, regizat și produs de Sam Mendes, care l-a scris împreună cu Krysty Wilson-Cairns. Inspirat parțial din poveștile spuse lui Mendes de bunicul său patern Alfred despre serviciul său în timpul Primului Război Mondial, filmul are loc după retragerea germană pe linia Hindenburg în timpul operațiunii Alberich și urmărește doi soldați britanici, Will Schofield (George MacKay) și Tom Blake (Dean-Charles Chapman), în misiunea lor de a transmite un mesaj important pentru a anula un atac ofensiv condamnat. Mark Strong, Andrew Scott, Richard Madden, Claire Duburcq, Colin Firth și Benedict Cumberbatch joacă, de asemenea, în roluri secundare.

Proiectul a fost anunțat în iunie 2018, MacKay și Chapman s-au angajat în octombrie, iar restul distribuției s-a alăturat în martie următor. Filmările au avut loc din aprilie până în iunie 2019 în Marea Britanie, directorul de fotografie Roger Deakins și editorul Lee Smith folosind filmări lungi pentru ca întregul film să apară ca două cadre continue.

Filmul de război 1917: Speranță și moarte / 1917 a avut premiera în Marea Britanie pe 4 decembrie 2019 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 25 decembrie de Universal Pictures și în Regatul Unit pe 10 ianuarie 2020 de Entertainment One. A fost un succes critic și de box office, încasând 384,9 milioane de dolari în întreaga lume. Filmul a fost nominalizat la zece premii la cea de-a 92-a ediție a Premiilor Oscar, inclusiv cel mai bun film, câștigând trei și a primit numeroase alte premii.

Sinopsis la filmul 1917: Speranță și moarte

În timpul Primului Război Mondial, doi soldați britanici -- Lance Cpl. Schofield și Lance Cpl. Blake - primesc un ordin aparent imposibil. Într-o cursă contra cronometru, ei trebuie să treacă pe teritoriul inamic pentru a transmite un mesaj care ar putea salva 1.600 dintre tovarășii lor -- inclusiv propriul frate al lui Blake.



Descrierea sinopsis a filmului 1917: Speranță și moarte / 1917

Aprilie 1917, Frontul de Vest. Doi soldați britanici sunt trimiși să transmită un mesaj urgent unui regiment izolat. Dacă mesajul nu este primit la timp, regimentul va intra într-o capcană și va fi masacrat. Pentru a ajunge la regiment, vor trebui să treacă prin teritoriul inamic. Timpul este esențial și călătoria va fi plină de pericole.

Regia
Sam Mendes

Actori în distribuție
George MacKay, Dean-Charles Chapman, Mark Strong, Andrew Scott, Richard Madden, Claire Duburcq, Colin Firth, Benedict Cumberbatch, Daniel Mays, Adrian Scarborough, Jamie Parker, Pip Carter, Michael Jibson, Richard McCabe, Justin Edwards, Nabhaan Rizwan, Billy Postlethwaite, Anson Boon, Tommy French, Kenny Fullwood, Elliot Edusah

Genul filmului
Acțiune, Dramă, Război

Dată de lansare:
4 decembrie 2019

Cunoscut și ca
1917 - titlul original, 1917: Speranță și moarte - titlul în România

Trailer la filmul 1917: Speranță și moarte / 1917 (2019)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii