Header Ads Widget

Trailerul sezonului 3 al serialului Santa Clarita Diet

Santa Clarita Diet este un serial despre canibalism care are loc în suburbiile însorite ale Californiei, și prieteni, nu ar trebui să pierdeți acest serial. Drew Barrymore în rolul Sheila și Timothy Olyphant în rolul Joel Hammond, sunt un cuplu a cărui lume este întoarsă cu fundul în sus, când apetitul Sheilei se schimbă brusc în ceva total neortodox. În noul sezon, Joel se gândește să devină și el mâncător de carne de om, la fel ca soția lui Sheila.






Haleigh Foutch scrie în lista ei cu cele mai bune seriale de televiziune "Horror" din secolul 21: "Creat de omul din spatele serialului de doar două sezoane Better off Ted, Santa Clarita Diet este o comedie amuzantă, stimulată de performanțele excelente ale actorilor Drew Barrymore și Timothy Olyphant, dar nu vă lăsați totuși păcăliți, pentru că și această comedie horror este îmbibată în sânge, iar părți din corpuri omenești sar în toate părțile în fiecare episod. Victor Fresco se sprijină pe libertatea Netflix care nu trebuie să aibă rating de recomandare, și servește niște imagini deranjante în această comedie cu zombie. Sub stropii de sânge și comedie neagră, Santa Clarita Diet este unul dintre cele mai bune seriale de comedie pentru familie de la televizor, oferind un fel de suport pentru căsnicie, pentru care cei mai mulți oameni ar ucide".





În serialul Santa Clarita Diet joacă și Liv Hewson în rolul Abby Hammond și Skyler Gisondo în rolul Eric Bemis. Serialul revine pe Netflix în data de 29 martie 2019.
Vedeți trailerul mai jos.

Canibalismul din suburbii nu a arătat nicodată mai amuzant.





Iată sinopsisul oficial al serialului Santa Clarita Diet
Joel (Timothy Olyphant) și Sheila (Drew Barrymore) sunt agenți imobiliari soț și soție, care duc o viață liniștită în suburbia Santa Clarita din Los Angeles, împreună cu fiica lor adolescentă Abby. Totul se schimbă atunci când Sheila moare și apoi învie la loc, trecând printr-o schimbare dramatică de dietă.

Victor Fresco, Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Aaron Kaplan, Tracy Katsky, Chris Miller și Ember Truesdell sunt producători executivi ai serialului Santa Clarita Diet care este o producție originală Netflix.

Poze si poster pentru sezonul 3










Trimiteți un comentariu

0 Comentarii