Header Ads Widget

Trailerul filmului "The Professor and the Madman" cu Mel Gibson și Sean Penn

Împotriva dorinței lui Mel Gibson și a regizorului filmului, primul trailer pentru filmul "The Professor and the Madman" a fost lansat online.



Filmul biografic se bazează pe cartea "The Surgeon of Crowthorne" scrisă de Simon Winchester și pe cronicile creării dicționarului englezesc Oxford, care a fost condus de profesorul James Murray (Mel Gibson), cu ajutorul doctorului William Chester Minor (Sean Penn) care fusese închis pentru crimă. Pe măsură ce publicația a fost lansată, comitetul din spatele dicționarului a încercat să scoată implicarea lui Minor din procesul de creare, în timp ce Murray urmărea să-i fie recunoscută munca lui Minor la acest proiect.

Filmul a stat în raft timp de ceva timp deoarece Mel Gibson și compania Icon Productions au fost blocați într-un proces cu Voltage Pictures. Mel Gibson a susținut că Voltage i-a refuzat directorului filmului posibilitatea de a avea cinci zile suplimentare de filmare și de a face tăieturile finale la film. Mel Gibson și Icon au dat în judecată compania Voltage, dar în luna iunie a anului trecut un judecător a decis în favoarea Voltage Pictures, și deci, editarea finală a filmului lansat nu a fost aprobată de Mel Gibson și de directorul filmului, Farhad Safina. Drept urmare, directorul și co-scriitorul filmului este listat acum ca "P.B. Shemran“.

De fapt, trailerul nu arată deloc rău. Sean Penn își face mormăitul obișnuit, dar, în ansamblu, arată destul de frumos filmat iar povestea este una captivantă. Dar ținând cont de lungimea pe care Gibson și regizorul au vrut s-o aibe filmul prin editare, ne imaginăm că poate această versiune a filmului nu va fi atât de bine realizată, atunci când este privită ca un întreg.

Vedeți singuri despre ce este vorba, în trailerul de mai jos. Filmul "The Professor and the Madman" îi mai are îndistribuție ți pe Natalie Dormer, Jennifer Ehele, Jeremy Irvine, Eddie Marsan, Ioan Gruffudd și Steve Coogan. O dată de lansare pentru film nu a fost încă stabilită.



Iată sinopsisul oficial al filmului The Professor and the Madman
Bazat pe cel mai bine vândut roman al lui Simon Winchester, THE PROFESSOR AND THE MADMAN sunt o poveste extraordinară despre nebunie, obsesie și geniu a doi bărbați remarcabili care au creat istorie odată cu scrierea Dicționarului Oxford Englez. Alcătuirea Dicționarului Englez de la Oxford, a început în 1857 și a fost unul dintre cele mai ambițioase și revoluționare proiecte întreprinse vreodată.

Profesorul James Murray (Mel Gibson) a preluat provocarea de a crea cel mai cuprinzător dicționar care a fost alcătuit vreodată, dar știa că el și echipa sa vor avea nevoie de peste un secol pentru a aduna toate definițiile cunoscute. Cu toate acestea, prin înscrierea definițiilor trimise de oameni din întreaga lume, dicționarul ar putea fi alcătuit în doar câteva decenii. Când definițiile au fost colectate, comitetul de supraveghere, condus de profesorul Murray, a descoperit că un singur om, dr. W.C. Minor (Sean Penn), a trimis peste zece mii de cuvinte. Atunci când comisia a vrut să-l onoreze, a ieșit la iveală un adevăr șocant: dr. Minor, veteran al războiului civil american, a fost un ucigaș condamnat și a fost ținut la azilul pentru criminali nebuni.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii