Header Ads Widget

Trailerul filmului "Talk show de seară / Late Night" o dezvăluie pe Emma Thompson în comedia scrisă de Mindy Kaling

Studiourile Amazon au lansat primul trailer pentru filmul Talk show de seară / Late Night, o comedie mult așteptată, scrisă de Mindy Kaling și regizată de Nisha Ganatra, care o prezintă pe Emma Thompson, câștigătoare a premiului Oscar, suspectând că va fi înlocuită în talk-show-ul pe care îl găzduiește, de un alt prezentator. Filmul în care Mindy Kaling joacă rolul Molly Patel, a debutat cu critici bune la Festivalul de Film Sundance din 2019, iar Amazon a preluat imediat drepturile de difuzare în America pentru suma de 13 milioane de dolari.






Emma Thompson o interpretează pe Katherine Newbury, o prezentatoare de talk show, rezistentă la schimbare. Pentru a diminua temerile legate de diversitate, Katherine o angajează pe Molly Patel (Kaling), prima scriitoare de sex feminin a emisiunii. Situația va genera neînțelegeri, iar lucrurile se vor complica din cauza faptului că prezentatoarea Katherine urmează să fie înlocuită. În film îi vom vedea și pe actorii John Lithgow, Amy Ryan, Ike Barinholtz, Hugh Dancy și Denis O'Hare.

Am discutat cu Maria Popescu care a văzut filmul la festivalul Sundance și ne-a spus că a fost "destul de încântător". A mai spus că "filmul vorbește despre aspecte precum misoginia și diversitatea, dar cu tact și nuanțat. Este un film foarte amuzant cu un rol jucat foarte bine de Emma Thompson, pe care o văd călcând pe urmele actriței Meryl Streep care a fost nominalizată la Oscar pentru performanța din comedia romantică Devil Wears Prada".





Vezi mai jos trailer-ul pentru filmul Talk show de seară / Late Night care va intra în cinematografe pe data de 17 iunie 2019.






Iată si intriga filmului Late Night
Lumea unei prezentatoare de talk-show târziu, se întoarce cu fundul în jos când o angajează pe prima și singura scriitoare de sex feminin din emisiune. La început o angajează pentru a diminua preocupările legate de diversitate, dar decizia ei determină consecințe neașteptat de hilare deoarece cele două femei care sunt separate de cultură și generație, devin unite de dârzenia cu care luptă pentru a da lovitura.

Doua poze din filmul "Late Night"






Trimiteți un comentariu

0 Comentarii