Header Ads Widget

Luke Perry, starul din "Beverly Hills 90210" și "Riverdale", a murit la 52 de ani

Luke Perry, care a jucat iubitul personaj Dylan McKay din serialul "Beverly Hills 90210", a murit. Perry, în vârstă de 52 de ani, a murit luni 4 martie 2019, după ce cu o săptămână în urmă fusese spitalizat în urma unui accident vascular cerebral puternic.





Luke Perry a murit luni dimineaţă la Spitalul St. Joseph din Burbank, California. Potrivit reprezentantului său, Perry i-a avut alături pe copiii săi, Jack şi Sophie, pe logodnica Wendy Madison Bauer, fosta soţie Minnie Sharp, pe mama Ann Bennett, pe tatăl vitreg, Steve Bennett, dar şi pe fratele Tom Perry, sora lui, Amy Coder şi alte rude.

El a ajuns la spital miercuri dimineaţă după ce a suferit un accident vascular în locuinţa din Sherman Oaks, California. Actorul a fost sedat pentru a permite creierului să se recupereze în urma traumei, dar, din nefericire, accidentul vascular a fost prea sever.

Perry joacă rolul tatălui lui Archie din "Riverdale", iar înainte a fost Dylan McKay din "Beverly Hills, 90210".

El a fost spitalizat la o zi după ce CW a anunţat un reboot al serialului "Beverly Hills, 90210", cu o parte din distribuţia originală: Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green şi Tori Spelling. Perry nu a fost anunţat să se întoarcă.

Serialul original a fost creat de Darren Star şi produs de Aaron Spelling. A devenit un fenomen şi a fost difuzat între anii 1990 şi 2000.

Postul CW l-a readus pe micile ecrane pentru cinci sezoane, cu o nouă distribuţie, între anii 2008 şi 2013. Garth, Doherty şi Tori Spelling şi-au făcut apariţia în versiunea respectivă.

"Beverly Hills 90210" a stat la baza unor seriale ca "Melrose Place" şi "Models Inc.".




Trimiteți un comentariu

0 Comentarii