Header Ads Widget

Escape Room (Film 2019) Scapă, dacă poţi!

Trailer oficial la filmul de actiune "Escape Room" 2019 cu actorii: Taylor Russell, Logan Miller si Jay Ellis. Descriere si data de lansare pentru filmul "Scapă, dacă poţi!".



Șase persoane străine primesc niște cutii negre misterioase, cu bilete de intrare într-o cameră de evadare, pentru a câștiga o mulțime de bani. Fiind blocați în mai multe camere în condiții extreme, ei descoperă secretele din spatele camerei de evadare și trebuie să lupte pentru a supraviețui și pentru a găsi o ieșire.

Pe actrita Taylor Russell care joacă rolul principal in filmul Escape Room, ati mai putut s-o vedeți în serialele Falling Skies si Lost in Space, dar si in filme precum Dead of Night, Before I Fall, Down a Dark Hall si Hot Air. În 2019 o veti putea vedea in Waves, o drama romantica in regia lui Trey Edward Shults si în filmul Dr. Bird's Advice for Sad Poets alături de actorul Jason Isaacs.

Actori: Taylor Russell, Logan Miller, Jay Ellis, Tyler Labine, Deborah Ann Woll, Nik Dodani, Yorick van Wageningen, Bart Fouche, Jessica Sutton

Regizor: Adam Robitel
Genul filmului: Acţiune, Thriller, Horror
Data de lansare: 4 ianuarie 2019
Premiera in Romania: 1 februarie 2019

Descriere film Escape Room: Escape Room / Scapă dacă poţi este un thriller psihologic despre şase oameni care nu se cunosc între ei, dar care se confruntă cu o serie de situaţii critice, imposibil de controlat şi care trebuie fie să-şi pună mintea la contribuţie pentru a le depăşi, fie să moară.

Columbia Pictures prezintă o producţie a Original Film, Escape Room / Scapă dacă poţi. În film joacă Taylor Russell, Logan Miller, Deborah Ann Woll, Jay Ellis, Tyler Labine, Nik Dodani şi Yorick van Wageningen. Regia îi aparţine lui Adam Robitel. Producţia este asigurată de Neal H. Moritz şi Ori Marmur. Scenariul este scris de Bragi Schut şi Maria Melnik. Povestea îi aparţine lui Bragi Schut. Producătorul executiv este Rebecca Rivo. Directorul de imagine este Marc Spicer. Scenografia este realizată de Edward Thomas. Montajul îi aparţine lui Steven Mirkovich, ACE, iar muzica lui Brian Tyler & John Carey.

Trailerul filmului "Escape Room - Scapă, dacă poţi!" - 2019

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii