Header Ads Widget

Printre umbre (Film acțiune 2019) Among the Shadows

Trailer oficial la filmul de actiune "Printre umbre" 2019 cu actorii: Lindsay Lohan, Charlotte Beckett si Gianni Capaldi. Descriere si data de lansare pentru filmul "Among the Shadows".



Pe actrita Lindsay Lohan o știți probabil din filmele Mean Girls (2004) și Herbie Fully Loaded (2005). Din păcate actrița s-a pierdut pe undeva și de atunci nu a mai avut niciun rol într-un film bun. Anul acesta Lindsay Lohan revine în atenția publicului cu rolul principal din filmul de acțiune horror Among the Shadows. Să sperîm că este un film bun si va reuși să-și echilibreze cariera.

Actori: Lindsay Lohan, Charlotte Beckett, Gianni Capaldi, Dominik Madani, Barry Jay Minoff, John Flanders, Peter Organ, Gaelle Gillis

Regizor: Tiago Mesquita
Genul filmului: Acţiune, Horror, Thriller
Data de lansare: 5 martie 2019
Premiera in Romania:

Descriere film Printre umbre

Kristy Wolfe (Charlotte Beckett) este un ofițer privat din Bruxelles, descendentă din vârcolaci, care trebuie să meargă la muncă atunci când unchiul ei Harry Goldtsone este ucis într-un atac motivat politic. Patricia Sherman (Lindsay Lohan), soția președintelui Federației Europene, Richard Sherman, o angajează pe Wolfe să investigheze uciderea lui Goldstone, acesta fiind directorul de campanie al soțului ei. Wolfe găsește cadavre căzând în tot orașul și trebuie să-și folosească instinctele înnăscute pentru a dezlega cazul și a rămâne în viață suficient de mult timp pentru a demasca conspirația.

Trailerul filmului "Among the Shadows" - 2019 Printre umbre


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii