Header Ads Widget

Aladdin: Trailerul ne dezvăluie detalii despre viitorul film Disney

Disney a lansat trailerul complet pentru filmul Aladdin - un remake de acțiune regizat de Guy Ritchie - care ne oferă prima vizionare a actorului Will Smith în chip de Genie. Mena Massoud joacă rolul lui Aladdin, un copil al străzii cu inimă de aur, iar Naomi Scott joacă rolul frumoasei Prințese Jasmine. Filmul va cuprinde un nou repertoriu de melodii de la Alan Menken și de la Benj Pasek și Justin Paul, compozitorii muzicii din filmul La La Land (Menken a colaborat inițial cu Howard Ashman și Tim Rice pentru muzica filmului Aladin în versiunea animată din 1992).






Acest trailer este o îmbunătățire față de spotul TV care a dezvăluit duhul lui Will Smith și într-adevăr, nu cred că este o coincidență faptul că aceast trailer se concentrează atât de puternic asupra fazelor de acțiune din filmul Aladdin. Privind mai atent, se simte foarte mult că jocul actoricesc a lui Will Smith în chip de dug este foarte asemănător cu cel al personajului Hitch din filmul cu același nume, însă sunt interesat să văd cum se potrivește acest lucru în cazul filmului Aladdin.

Designul de producție este fără îndoială impresionant și este greu să nu am frisoane atunci când primele note din melodia "A Whole New World" se aud, dar nu știu, ceva încă se simte puțin "ciudat". Sunt cu siguranță curios să văd filmul complet, dar aceast trailer nu m-a dat pe spate deloc.

Filmul Aladdin intră în cinematografe pe data de 24 mai 2019, iar în film mai joacă actorii Marwan Kenzari în rolul lui Jafar, Navid Negahban în rolul sultanului, Nasim Pedrad ca slujitoare a prințesei Jasmine, Billy Magnussen ca potențial pretendent pentru prințesă și Numan Acar ca mâna dreaptă al lui Jafar.
Vezi trailerul filmului Aladdin, un remake după celebra animație Disney.










Sinopsis pentru filmul Aladdin
O adaptare captivantă a animației clasice "Aladdin", filmul spune povestea interesantă al fermecătorului hoț Aladdin, al curajoasei Prințese Jasmine și al duhului din lampă care poate fi cheia pentru viitorului lor. Regizat de Guy Ritchie, care aduce experiența lui vastă in orasul portuar fictiv Agrabah, "filmul Aladdin" este scris de John August si Guy Ritchie, și este bazat pe celebra animație "Aladdin" a casei de producție Disney. În film joacă actorii Mena Massoud în rolul Aladdin; Naomi Scott în rolul Jasmine; Marwan Kenzari în rolul Jafar; Navid Negahban în rolul de sultan; Nasim Pedrad în rolul Dalia; Billy Magnussen în rolul prințului Anders; și Numan Acar în rolul Hakim.




Trimiteți un comentariu

0 Comentarii