Header Ads Widget

Serenity (Film 2019) Calmul dinaintea furtunii

Trailer oficial la filmul thriller "Serenity" 2019 cu actorii: Matthew McConaughey, Anne Hathaway si Jason Clarke. Descriere si data de lansare pentru filmul "Calmul dinaintea furtunii".


Scurta descriere: Baker Dill (Matthew McConaughey) este un căpitan de barcă de pescuit care face tururi pe o enclavă liniștită, tropicală numită insula Plymouth. Viața lui liniștită este zdruncinată, totuși, când fosta sa soție Karen (Anne Hathaway) îl urmărește cerandu-i disperată ajutorul. Ea ii cere lui Dill să o salveze pe ea și pe fiul lor - de noul ei soț, care este violent (Jason Clarke). Vrea sa il ia pe acesta pe mare intr-o excursie de pescuit, apoi să-l arunce la rechini și să-l lase să moară. Apariția lui Karen îl împinge pe Dill într-o viață pe care încercase să o uite și, pe măsură ce se luptă între bine și rău, lumea lui este împinsă într-o nouă realitate, care nu este mereu ceea ce pare.

Vedeti mai jos un trailer pentru filmul Serenity care va avea premiera in Romania pe data de 1 februarie 2019.

Actori: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jason Clarke, Diane Lane, Djimon Hounsou, Jeremy Strong

Regizor: Steven Knight
Genul filmului: Dramă, Thriller
Data de lansare: 25 Ianuarie 2019
Premiera in Romania: 01 Februarie 2019

Descriere film Serenity: Regizorul și scenaristul nominalizat la nominalizat la Oscar , Steven Knight (Locke, Eastern Promises, Redemption) și producătorul câștigător de Oscar Greg Shapiro (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty) spun povestea misterioasă a unui căpitan de vas de pescuit, al cărui trecut e pe cale să-i distrugă viața liniștită pe o insulă caribiană, și să-l arunce într-o nouă realitate în care nimic nu este ce pare a fi.

Protagoniștii acestui film thriller sunt laureații cu Oscar, Matthew McConaughey (Interstellar, Wolf of Wall Street, Dallas Buyers Club) și Anne Hathaway (Interstellar, Les Miserables, The Dark Knight Rises).

Trailerul filmului "Serenity - Calmul dinaintea furtunii" - 2019

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii