Header Ads Widget

Review la e1, s2 al serialului The Shannara Chronicles

The Shannara Chronicles, în română Cronicile Shannara, este un serial bazat pe seria de romane fantastice numite "Shannara" ale sriitorului Terry Brooks. Actiunea filmului serial The Shannara Chronicles are loc la mii de ani in viitor, după ce un Mare Război nuclear a distrus mare parte a planetei și a vieții de pe Pământ. Pe planetă au apărut rase noi care sunt numite precum cele mitologice: pitici, elfi, troli sau gnomi.







Ajunsă ca într-o epocă precum cea din Evul mediu datorită pierderii totale a tehnologiei, Cele Patru Ținuturi sunt protejate doar de un copac al elfilor denumit "Ellcrys. Acesta este ultima sursă de magie, însă din păcate este pe moarte.

Amberle Elessedil pornește într-o aventură de regăsire a magiei și de salvare a copacului ajutată în misiunea ei de omul-elf Wil Ohmsford (Austin Butler) și de Eretria.

Acestea fiind spuse, să revenim la primul episod al sezonului 2 din serialul The Shannara Chronicles.

Sezonul 2 revine cu un început de episod plin de acțiune care te face sa vrei sa te uiti mai departe. În prima scena de acțiune o gasim pe Eretria, personajul principal, făcând o cascadorie bine exectutată care dă speranță că și sezonul 2 va fi bine realizat.

Se evidențiază încă de la început, efectele speciale care sunt realizate decent pentru un serial, și autenticitatea unei lumi vechi sau mai bine zis, a unei lumi post apocaliptice. Această autenticitate este dată și de costumația personajelor, precum și a machiajului executat bine. Se observă de asemenea, contrastul bun cu care este filmat serialul și culorile vii care sunt redate foarte bine de calitatea Ful HD pusă la dispoziție de Netflix.

Următoarea scenă de acțiune este o luptă cu săbii între personajul Allanon și personajul negativ Bandon. O scenă cu o luptă destul de slab realizată, care m-a dezamăgit. În plus, jocul actoricesc al celor doi actori mi s-a părut slab, cu un plus pentru Marcus Vanco (Bandon).

O altă scenă de acțiune, ne-o aduce în prim plan din nou pe Eretria, care aruncă o "bombă" a cărei explozie ne dezvăluie un efect special destul de slab realizat. Cu toate astea, marea majoritate a efectelor sunt realizate "peste" bine.

Wil Ohmsford este și el implicat într-o scenă de acțiune, alături de noua lui prietenă, Mareth (Melise). O scenă care mi s-a părut bine exectutată, mai ales în raport cu lupta cu săbii de care pomeneam mai sus.

Austin Butler (Wil Ohmsford) este unul din actorii care mi-au plăcut în acest prim episod al sezonului 2 din serialul The Shannara Chronicles, alături de Ivana Baquero (Eretria). Mi s-a părut că au jucat destul de bine și aș vrea s-o alătur lângă ei și pe nou venita Melise.

Am văzut primul sezon din The Shannara Chronicles acum 2 ani și din păcate nu mi-am amintit prea bine povestea serialului, dar astept sa vad și episodul 2 pentru a-mi aminti mai mult.

Una peste alta, cu rele și cu bune, sezonului 2 al serialul The Shannara Chronicles merită văzut. Are acțiune, aventură, efecte speciale bune, un joc actoricesc decent și o poveste care nu este chiar așa de rea.

Din păcate, sezonul 2 a fost și ultimul realizat de compania Farah Films, dar cred că serialul merita încă un sezon. Ambele sezoane din The Shannara Chronicles le puteți viziona pe Netflix la calitate Full HD.





Trailerul filmului serial "The Shannara Chronicles" - 2016



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii