Header Ads Widget

S-a născut o stea (Film romantic muzical 2018) A Star Is Born

Trailer oficial la filmul drama "A Star Is Born" 2018 cu actorii: Lady Gaga, Bradley Cooper si Sam Elliott. Descriere si data de lansare pentru filmul "S-a născut o stea".

Despre filmul S-a născut o stea

S-a născut o stea / A Star Is Born este un film american de dramă romantică din 2018, produs și regizat de Bradley Cooper (în debutul său regizoral) cu un scenariu de Bradley Cooper, Eric Roth și Will Fetters. În distribuție joacă actorii Bradley Cooper, Lady Gaga, Dave Chappelle, Andrew Dice Clay și Sam Elliott și urmărește un muzician alcoolic (Bradley Cooper) care descoperă și se îndrăgostește de o tânără cântăreață (Lady Gaga). Este a patra adaptare americană a poveștii, după drama romantică originală din 1937 și remake-urile din 1954 și 1976. Filmările principale au început la Festivalul de muzică și arte din Coachella Valley în aprilie 2017.

Filmul romantic și muzical S-a născut o stea / A Star Is Born a avut premiera la cea de-a 75-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția pe 31 august 2018 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 5 octombrie 2018, de Warner Bros. Pictures. A fost un succes critic și comercial, încasând peste 436 de milioane de dolari în întreaga lume și primind laude pentru interpretările lui Bradley Cooper, Lady Gaga și Sam Elliott și pentru regia lui Bradley Cooper, precum și pentru scenariu, cinematografie și muzică. Filmul a primit numeroase premii, inclusiv opt nominalizări la cea de-a 91-a ediție a Premiilor Oscar, printre care cel mai bun film, cel mai bun actor (Bradley Cooper), cea mai bună actriță (Lady Gaga) și cel mai bun actor în rol secundar (Sam Elliott); a câștigat cel mai bun cântec original pentru „Shallow”. De asemenea, a câștigat cinci nominalizări la cea de-a 76-a ediție a premiilor Globul de Aur, inclusiv cel mai bun film - dramă, și a câștigat cel mai bun cântec original pentru „Shallow”.

Coloana sonoră a filmului s-a vândut în peste șase milioane de copii în întreaga lume și a primit un total de patru premii Grammy din șapte nominalizări, inclusiv nominalizări pentru Cântecul anului doi ani la rând. Single-ul său principal „Shallow” este unul dintre cele mai bine vândute single-uri din lume din toate timpurile. Pentru contribuțiile sale la actorie și la coloana sonoră la A Star Is Born, Lady Gaga a devenit prima femeie din istorie care a câștigat un premiu Oscar, un premiu Grammy, un premiu BAFTA și un premiu Globul de Aur într-un singur an.

Sinopsis la filmul S-a născut o stea

Un muzician o ajută pe o cântăreață tânără să găsească faima, chiar dacă vârsta și alcoolismul îi trimit propria carieră într-o spirală descendentă.



Actori în distribuție: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott, Andrew Dice Clay, Rafi Gavron, Anthony Ramos, Dave Chappelle, Alec Baldwin, Marlon Williams, Brandi Carlile, Ron Rifkin, Barry Shabaka Henley, Michael D. Roberts, Michael Harney, Rebecca Field, Derek Kevin Jones, Willam Belli, Dennis Tong, Josh Wells, Greg Grunberg, D.J. 'Shangela' Pierce, Eddie Griffin, Drena De Niro, Sanaa Chappelle, Leandro De Niro Rodriguez, Jacob Schick, Gabe Fazio, Benjamin Rice, Halsey, William H. Slattery III, Matthew Libatique, Robert S. Wilhelm Jr., Luenell, Lukas Nelson, Anthony LoGerfo, Alberto Bof, Corey McCormick, Jesse Siebenberg, Tato Melgar, Don Was

Regizor: Bradley Cooper
Genul filmului: Dramă, Muzical, Romantic, Dragoste
Data de lansare: 5 octombrie 2018
Premiera în România: 19 octombrie 2018

Filmul A Star Is Born a fost nominalizat la cel mai bun film la premiile Oscar, precum și cântăreața actor Lady Gaga la categoria "cea mai buna actriță în rol principal".

Descriere film S-a născut o stea

Tragica poveste de dragoste este centrată în jurul muzicianului Jackson Maine (Bradley) care o întâlneşte pe tânăra aspirantă Ally (Lady Gaga) şi se îndrăgosteşte pe loc de ea. Deşi nu mai spera să devină cântăreaţă vreodată, Ally cucereşte publicul imediat, după ce Jack o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui. Pe măsură ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deteriorează, iar Jack se simte tot mai singur în interminabila lui luptă cu demonii interiori.

Din 19 octombrie, „S-a născut o stea” aduce împreună pe marile ecrane doi dintre cei mai apreciaţi artişti ai momentului: pe actorul Bradley Cooper, nominalizat la Oscar şi superstarul Lady Gaga, aflată la primul ei rol principal major. Totodată, producţia reprezintă debutul lui Cooper în postura de regizor.

Trailerul filmului "A Star Is Born - S-a născut o stea" - 2018


Trailerul subtitrat în limba română la filmul romantic S-a născut o stea (2018) cu actorii Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott, Andrew Dice Clay, Rafi Gavron, Anthony Ramos, Dave Chappelle, Alec Baldwin, Marlon Williams și Brandi Carlile și regizat de Bradley Cooper.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii