Header Ads Widget

Vicele (Film biografic și dramă 2018) Vice Trailer și detalii

Film biografic și dramă "Vicele" 2018 cu actorii Christian Bale, Amy Adams și Steve Carell. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "Vice".


Despre filmul Vicele

Vicele / Vice este un film american de satiră politică biografică din 2018, comedie-dramă neagră, regizat, scris și co-produs de Adam McKay și cu actorul Christian Bale în rolul fostului vicepreședinte al SUA Dick Cheney, alături de actorii Amy Adams, Steve Carell, Sam Rockwell, Justin Kirk, Tyler. Perry, Alison Pill, Lily Rabe și Jesse Plemons în roluri secundare. Filmul îl urmărește pe Cheney pe drumul său spre a deveni cel mai puternic vicepreședinte din istoria Americii. Este al doilea film de cinema care înfățișează președinția lui George W. Bush, după W. al lui Oliver Stone (2008).

Filmul biografic Vicele / Vice a fost lansat în Statele Unite pe 25 decembrie 2018, de către Annapurna Pictures, și a încasat 76 de milioane de dolari în întreaga lume. În timp ce interpretările au fost apreciate universal, filmul a polarizat criticii; unii l-au considerat unul dintre cele mai bune filme ale anului, în timp ce alții l-au considerat unul dintre cele mai proaste, scenariul și regia lui McKay primind atât „critici usturătoare, cât și laude majore”. Filmul a primit numeroase premii, cu opt nominalizări la premiul Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, câștigând pentru cel mai bun machiaj și coafură. De asemenea, a primit șase nominalizări fiecare de la Globurile de Aur (inclusiv pentru cel mai bun film – muzical sau comedie) și la premiile BAFTA. Pentru interpretările lor, Christian Bale, Amy Adams și Sam Rockwell au fost nominalizați la toate cele trei ceremonii, Christian Bale câștigând premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor – film muzical sau comedie.

Sinopsis la filmul Vicele

Povestea lui Dick Cheney, un insider birocratic modest de la Washington, care a deținut în liniște o putere imensă ca vicepreședinte al lui George W. Bush, remodelând țara și globul în moduri care se simt și astăzi.



Descrierea sinopsis a filmului Vicele / Vice

Guvernatorul George W. Bush din Texas îl alege pe Dick Cheney, CEO-ul Halliburton Co., să fie candidatul său republican la alegerile prezidențiale din 2000. Nu este străin de politică, CV-ul impresionant al lui Cheney include perioade în calitate de șef de personal al Casei Albe, Biciul Minorității Casei și secretar al Apărării. Când Bush câștigă cu o marjă îngustă, Cheney începe să-și folosească noua putere pentru a ajuta la remodelarea țării și a lumii.

Regia
Adam McKay

Actori în distribuție
Christian Bale, Amy Adams, Steve Carell, Sam Rockwell, Alison Pill, Eddie Marsan, Justin Kirk, LisaGay Hamilton, Jesse Plemons, Bill Camp, Don McManus, Lily Rabe, Shea Whigham, Stephen Adly Guirgis, Tyler Perry, Josh Latzer, Jeff Bosley, Camille James Harman, Jillian Armenante, Matthew Jacobs, Robert L. Hughes, Scott Christopher, Amir Malaklou, Paul Perri, Edward Fletcher, Brian Chung, Kawa Mawlayee, Alex MacNicoll, Cailee Spaeny, Brandon Sklenar, Casey Sander, Joe Sabatino, Fay Masterson, Alfred Molina, Naomi Watts

Genul filmului
Biografic, Comedie, Dramă

Dată de lansare:
11 decembrie 2018

Cunoscut și ca
Vice - titlul original, Vicele - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul Vicele / Vice (2018)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul biografic Vicele (2018) cu actorii Christian Bale, Amy Adams, Steve Carell, Sam Rockwell, Alison Pill, Eddie Marsan, Justin Kirk, LisaGay Hamilton și Jesse Plemons și regizat de Adam McKay.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii