Header Ads Widget

November Criminals (Film 2017) Noiembrie criminal

Trailer si detaliile filmului Noiembrie criminal cu urmatorii actori in rolurile principale: Chloë Grace Moretz, Ansel Elgort, Catherine Keener, David Strathairn. Addison Schacht la numai 18 de ani, elev la o școală de liceu din Washington DC, răspunde la întrebarea esentialală "Care sunt cele mai bune și mai rele calități ale tale?".

Pe scurt despre filmul Noiembrie Criminal: După ce prietenul său este ucis, un adolescent din Washington, D.C., începe propria investigație a crimei.



Actori în distribuție: Chloe Grace Moretz, Ansel Elgort, Catherine Keener, David Strathairn, Terry Kinney, Cory Hardrict, Danny Flaherty, Victor Williams, Allie Marshall

Regizor: Sacha Gervasi

Lansare film: 7 Noiembrie 2017 (USA)

Genul filmului: Crima, Drama, Mister

Descrierea filmului Noiembrie Criminal: Addison Schacht la numai 18 de ani, elev la o școală de liceu din Washington DC, răspunde la întrebarea esentialală "Care sunt cele mai bune și mai rele calități ale tale?". El explică că are numai calități rele, după cum au fost ilustrate de evenimentele din ultimul său an. Acestea includ colectarea de glume ofensatoare; vanzarea de droguri colegilor săi; și insultarea profesorilor, colegilor și pe mama prietenei sale. Dar colegul său de clasă este ucis și el începe să investigheze moartea.

Trailer la filmul dramă "November Criminals" - 2022 - Noiembrie criminal


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii