Header Ads Widget

The Post: Secretele Pentagonului (Film biografic 2017) The Post Trailer și detalii

Film biografic și istoric "The Post: Secretele Pentagonului" 2017 cu actorii Meryl Streep, Tom Hanks și Sarah Paulson. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "The Post".


Despre filmul The Post: Secretele Pentagonului

The Post: Secretele Pentagonului este un film thriller politic istoric de semi-ficțiune american din 2017 despre The Washington Post și publicarea documentelor Pentagon Papers. A fost regizat și produs de Steven Spielberg și scris de Liz Hannah și Josh Singer. În rolurile principale, Meryl Streep în rolul lui Katharine Graham, editorul Washington Post, și Tom Hanks în rolul lui Ben Bradlee, editorul executiv de multă vreme al The Washington Post, alături de Sarah Paulson, Bob Odenkirk, Tracy Letts, Bradley Whitford, David Cross, Bruce Greenwood, Carrie Coon, Alison Brie și Matthew Rhys în roluri secundare.

Situat în 1971, The Post: Secretele Pentagonului descrie povestea adevărată a încercărilor jurnaliştilor de la The Washington Post de a publica infamele documente Pentagon Papers, un set de documente clasificate referitoare la implicarea de 20 de ani a guvernului Statelor Unite în războiul din Vietnam şi mai devreme în Indochina franceză în anii 1940.

Filmările principale au început în New York City în mai 2017 și s-au încheiat în iulie 2017. Filmul a avut premiera la Newseum din Washington, D.C., pe 14 decembrie 2017, și a intrat în lansare limitată în Statele Unite de către 20th Century Fox pe 22 decembrie 2017. A intrat în lansare pe scară largă pe 12 ianuarie 2018 și a încasat 179 de milioane de dolari în întreaga lume.

Filmul The Post: Secretele Pentagonului a primit recenzii pozitive; criticii au lăudat performanțele (în special Meryl Streep, Tom Hanks și Bob Odenkirk) și referințele și aluziile filmului la președințiile lui Richard Nixon și Donald Trump. Filmul The Post: Secretele Pentagonului a fost ales de National Board of Review drept cel mai bun film al anului 2017 și a fost desemnat drept unul dintre primele 10 filme ale anului de revista Time și American Film Institute. The Post: Secretele Pentagonului a fost nominalizat pentru cel mai bun film și cea mai bună actriță (pentru Meryl Streep) la cea de-a 90-a ediție a Premiilor Oscar și a primit șase nominalizări la cea de-a 75-a ediție a premiilor Globul de Aur: cel mai bun film – dramă, cel mai bun regizor, cea mai bună actriță – dramă (pentru Meryl Streep), cel mai bun Actor – dramă (pentru Tom Hanks), cel mai bun scenariu și cea mai bună muzică originală.

Sinopsis la filmul The Post: Secretele Pentagonului

O mușamalizare care acoperă patru președinți americani o împing pe prima femeie editor de ziare din țară și pe redactorul ei să se alăture unei bătălii fără precedent între presă și guvern.



Descrierea sinopsis a filmului The Post: Secretele Pentagonului / The Post

Katharine Graham este prima femeie editor al unui important ziar american -- The Washington Post. Cu ajutorul editorului Ben Bradlee, Graham se grăbește să ajungă din urmă ziarul The New York Times pentru a dezvălui o mușamalizare masivă a secretelor guvernamentale care se întinde pe trei decenii și pe patru președinți din SUA. Împreună, trebuie să-și depășească diferențele pe măsură ce le riscă cariera -- și libertatea -- pentru a ajuta la scoaterea la lumină adevăruri îngropate de mult.

Regia
Steven Spielberg

Actori în distribuție
Meryl Streep, Tom Hanks, Sarah Paulson, Bob Odenkirk, Tracy Letts, Bradley Whitford, Bruce Greenwood, Matthew Rhys, Alison Brie, Carrie Coon, Jesse Plemons, David Cross, Zach Woods, Pat Healy, John Rue, Rick Holmes, Philip Casnoff, Jessie Mueller, Stark Sands, Michael Cyril, Will Denton, Deirdre Lovejoy, Michael Devine, Kelly Miller, Jennifer Dundas, Austyn Johnson, Brent Langdon, Michael Stuhlbarg, Deborah Green, Gary Wilmes, Christopher Innvar, Luke Slattery, Justin Swain, Robert G. McKay, Sasha Spielberg, Bryan Burton, Coral Peña, Dan Bittner, Kenneth Tigar, David Aaron Baker, Gannon McHale, Kevin Loreque, Francis Dumaurier, Stephen Mailer, Ned Noyes

Genul filmului
Biografic, Dramă, Istoric

Dată de lansare:
14 decembrie 2017

Cunoscut și ca
The Post - titlul original, The Post: Secretele Pentagonului - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul The Post: Secretele Pentagonului / The Post (2017)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul biografic The Post: Secretele Pentagonului (2017) cu actorii Meryl Streep, Tom Hanks, Sarah Paulson, Bob Odenkirk, Tracy Letts, Bradley Whitford, Bruce Greenwood, Matthew Rhys și Alison Brie și regizat de Steven Spielberg.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii