Header Ads Widget

Fugi! (Film horror și thriller 2017) Get Out Trailer și detalii

Film horror și thriller "Fugi!" 2017 cu actorii Daniel Kaluuya, Allison Williams și Catherine Keener. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "Get Out".


Despre filmul Fugi!

Fugi / Get Out este un film american de groază psihologică din 2017 scris, co-produs și regizat de Jordan Peele în debutul său regizoral. Îi are în distribuție pe actorii Daniel Kaluuya, Allison Williams, Lil Rel Howery, LaKeith Stanfield, Bradley Whitford, Caleb Landry Jones, Stephen Root și Catherine Keener. Complotul filmului urmărește un tânăr de culoare (Daniel Kaluuya), care descoperă secrete șocante atunci când întâlnește familia iubitei sale albe (Allison Williams).

Filmările principale au început în februarie 2016 în Fairhope, Alabama, apoi s-au mutat la Barton Academy și Ashland Place Historic District din Mobile, Alabama. Întregul film a fost filmat în 23 de zile.

Filmul horror și thriller Fugi / Get Out a avut premiera la Festivalul de Film de la Sundance pe 23 ianuarie 2017 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 24 februarie 2017, de Universal Pictures. Filmul a fost apreciat de critici pentru scenariu, regie, actorie și critici sociale. A fost un succes comercial major, încasând 255 de milioane de dolari la nivel mondial cu un buget de 4,5 milioane de dolari, cu un profit net de 124,3 milioane de dolari, făcându-l al zecelea cel mai profitabil film din 2017.

A fost ales de National Board of Review, American Film Institute și Time drept unul dintre primele zece filme ale anului. Jordan Peele a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu original la cea de-a 90-a ediție a Premiilor Oscar, cu nominalizări suplimentare pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor și cel mai bun actor (Daniel Kaluuya). De asemenea, a câștigat cinci nominalizări la a 23-a ediție a premiilor Critics' Choice, două la cea de-a 75-a ediție a Globurilor de Aur și două la cea de-a 71-a ediție a premiilor Academiei Britanice de Film. Filmul Fugi / Get Out a fost citat de critici drept unul dintre cele mai bune filme ale anilor 2010 și secolului XXI.

Sinopsis la filmul Fugi!

Un tânăr afro-american îi vizitează pe părinții iubitei sale albe în weekend, unde neliniștea lui fierbinte în legătură cu primirea lor ajunge în cele din urmă la un punct de fierbere.



Descrierea sinopsis a filmului Fugi! / Get Out

Acum că Chris și iubita lui, Rose, au atins punctul de referință al întâlnirii cu părinții, ea îl invită la o escapadă de weekend cu Missy și Dean. La început, Chris consideră comportamentul exagerat de acomodativ al familiei ca pe încercări nervoase de a face față relației interrasiale a fiicei lor, dar pe măsură ce weekendul progresează, o serie de descoperiri din ce în ce mai tulburătoare îl conduc la un adevăr pe care nu și-ar fi putut imagina niciodată.

Regia
Jordan Peele

Actori în distribuție
Daniel Kaluuya, Allison Williams, Catherine Keener, Bradley Whitford, Caleb Landry Jones, Marcus Henderson, Betty Gabriel, LaKeith Stanfield, Stephen Root, Lil Rel Howery, Ashley LeConte, John Wilmot, Caren L. Larkey, Julie Ann Jones, Rutherford Cravens, Geraldine Singer, Yasuhiko Oyama, Richard Herd, Erika Alexander, Jeronimo Spinx, Ian Casselberry, Trey Burvant, John Donohue, Sean Paul Braud, Zailand Adams, Jordan Peele, Keegan-Michael Key

Genul filmului
Horror, Mister, Thriller

Dată de lansare:
1 septembrie 2017

Cunoscut și ca
Get Out - titlul original, Fugi! - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul Fugi! / Get Out (2017)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul horror și thriller Fugi (2017) cu actorii Daniel Kaluuya, Allison Williams, Catherine Keener, Bradley Whitford, Caleb Landry Jones, Marcus Henderson și Betty Gabriel și regizat de Jordan Peele.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii